ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Λουκαΐδης: «Τεράστιο ψέμα ότι ο Α. Κυπριανού είπε πως η Τουρκία θέλει λύση» BINTEO

Γ. Λουκαΐδης: «Τεράστιο ψέμα ότι ο Α. Κυπριανού είπε πως η Τουρκία θέλει λύση» BINTEO

Ο Γιώργος Λουκαΐδης υποψήφιος βουλευτής του ΑΚΕΛ και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή #THEMAtofylakas μιλώντας στον Τάσο Χριστοδούλου.

Ο κ. Λουκαΐδης μιλώντας αρχικά για τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων δήλωσε ότι: «είναι μια δύσκολη προσπάθεια όμως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο», τονίζοντας όμως παράλληλα πως «υπάρχει δρόμος να διανύσουμε» .

Ερωτώμενος πως εξηγεί ότι παρόλο που το ΑΚΕΛ κατηγορεί την κυβέρνηση για την οικονομική κατάρρευση της κοινωνίας αδυνατεί να τον ξεπεράσει τουλάχιστον δημοκοπικά για να απαντήσει λέγοντας πως «όταν έρθει η ώρα του αποτελέσματος  θα σχολίασε γιατί το Α ή το Β κόμμα έφερε το ανάλογο αποτέλεσμα».

Μιλώντας για το ενδεχόμενο εισόδου στη βουλή πολλών μικρών κομμάτων και αν αυτό αποτελεί μια απάντηση προς τα δυο κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ που αύξησαν το εκλογικό μέτρο υπογράμμισε «το είπαμε εκατοντάδες φορές το είπαμε και τώρα, δεν επιδιώξαμε να αυξήσουμε το εκλογικό μέτρο για να αποκλείσουμε κανέναν» συμπληρώνοντας πως ο στόχος ήταν να εναρμονιστή η Κύπρος με το εκλογικό μέτρο των άλλων χωρών.

Όσο αφορά το Κυπριακό και αν ακόμη και σήμερα το ΑΚΕΛ θεωρεί ότι η Τουρκία θέλει λύση όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει ο Άντρος Κυπριανού, ο κ. Λουκαΐδης απάντησε λέγοντας: «Βρέστε μου και πάλι που ειπώθηκε αυτό. Είναι εκεί η δήλωση. Είναι ένα τεράστιο ψέμα όπως ακούμε συνέχεια ψέματα» ενώ απέρριψε και τα περί ΔΗΣΑΚΕΛ.

Αναφορικά με την κατάρρευση της οικονομίας, απέρριψε επίσης ότι ο κ. Χαρίλαος Σταυράκης δήλωνε ότι η οικονομική κρίση θα περάσει από δίπλα μας επιρρίπτοντας ευθύνες στο τραπεζικό σύστημα.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top