LIFESTYLE

Καλλονή του Star Κύπρος δέχθηκε πρόταση γάμου από Άραβα!

Καλλονή του Star Κύπρος δέχθηκε πρόταση γάμου από Άραβα!

Ένα videoclip ήταν αρκετό για να προκαλέσει το ενδιαφέρον ενός Άραβα, ο οποίος της ζήτησε να τον παντρευτεί...

Πριν από μέρες η Βιολέτα Λορενς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τα γυρίσματα ενός videoclip, το οποίο προβλήθηκε στο μαγικό και κοσμοπολίτικο Ντουμπάι.

Αυτό είχε ως επακόλουθο να δεχθεί μια πρόταση γάμου από έναν Άραβα, την οποία η Βιολέτα Λορενς σχολίασε μέσα από τα social media γράφοντας

«Τώρα αυτά είναι Περσικά ή Αραβικά? Το ‪‎γκούγκολ‬ τράνσλειτ πάντως είπε ότι αυτός ο Άραβας θέλει να με παντρευτεί! χαχαχαχα ‪#‎HABIBI‬ heart emoticon hahaha grin emoticon».

Ο Άραβας φυσικά ατύχησε μιας και η Βιολέτα έχει μια πολύ όμορφη σχέση, η οποία μετρά 2 χρόνια και έκανε μαζί του φωτογράφιση, την οποία πριν από μερικές μέρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, με τη λεζάντα «With the love of my life». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top