ΠΑΡΑ-THEMA

Ειρήνη Χαραλαμπίδου: «Όσο πλησιάζει η μέρα των εκλογών τα πράγματα αγριεύουν»

Ειρήνη Χαραλαμπίδου: «Όσο πλησιάζει η μέρα των εκλογών τα πράγματα αγριεύουν»

Οι βουλευτικές εκλογές πλησιάζουν και οι μάχες μεταξύ των υποψηφίων φουντώνουν.

Με ένα post στο Facebook θέλησε να στείλει τα δικά τα της μηνύματα η υποψήφια βουλευτής Ειρήνη Χαραλαμπίδου.


Συγκεκριμένα η κ.Χαραλαμπίδου αναφέρεται στην προεκλογική εκστρατεία αλλά και στο ότι ένας βουλευτής πρέπει να διακρίνεται από ήθος και αξιοπρέπεια. 

Δείτε τι έγραψε 

«Όσο πλησιάζει η μέρα των εκλογών τα πράγματα αγριεύουν. Η ένταση , ο ψίθυρος ακόμα και τα υποβολιμιαία δημοσιεύματα. Κάποιοι χάνουν τον έλεγχο και αυτό ειναι θλιβερό. Η αξιοπρέπεια και το ήθος δεν ειναι διαπραγματεύσιμα για μια έδρα στη Βουλή. Και αν σε μια προεκλογική συμβιβάζει κανείς το ήθος του, πόσο μάλλον σε μεγαλύτερες προκλήσεις όπως αυτές εντός του κοινοβουλίου με τις οποίες βρισκόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι. Επιπλέον αν ο κόσμος δεν μας θέλει εκεί να υπηρετούμε, "με τα χίλια" που λένε, και εκβιάζουμε αυτήν την εκλογή δεν έχει καμιά αξία. Γιατι με τόσα μέτωπα και επικίνδυνα πολλές φορές ,που ανοίγονται, ειναι σημαντικό να αισθάνεσαι ότι ο κόσμος ειναι δίπλα σου και σε στηρίζει. Αν η διαδρομή μας και ο αγώνας μας δεν είναι έντιμος και καθαρός είναι ως να περνάς εξετάσεις με άριστα αλλά να το πετυχαίνεις με σκονάκι.»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top