ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παραδόθηκε η Κύπρια δικηγόρος στις ελληνικές αρχές για την απάτη επενδυτών

Παραδόθηκε η Κύπρια δικηγόρος στις ελληνικές αρχές για την απάτη επενδυτών

Ελεύθερη με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 50.000 ευρώ αφέθηκε, μετά την απολογία της στην 10η τακτική ανακρίτρια, η Κύπρια δικηγόρος που ήταν καταζητούμενη με ένταλμα για την υπόθεση εξαπάτησης επενδυτών, η οποία εμφανίστηκε αυτόβουλα την Τρίτη, (18/5) στη δικαστική λειτουργό.

Η δικηγόρος φέρεται να αρνήθηκε την Τετάρτη, (18/5) στην απολογία της τις κατηγορίες που της αποδίδονται και να υποστήριξε ότι δεν είχε καμία γνώση για απάτες που αποδίδονται σε συγκατηγορουμένους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κύπρια νομικός υποστηρίζει πως ρόλος της ήταν η παροχή διοικητικής υποστήριξης στα funds, στο πλαίσιο της επαγγελματικής της δραστηριότητας, ενώ υποστηρίζει ότι δεν εκπροσωπούσε και δεν διαχειριζόταν funds, αλλά ούτε και τους λογαριασμούς επενδυτών.

Φαίνεται επίσης να αποδίδει ευθύνες στον χρηματιστή Γιώργο Δασκαλέα, έναν από τους δύο φερόμενους πρωταγωνιστές της υπόθεσης, αναφέροντας πως είχε εξαπατήσει και την ίδια με ψευδείς βεβαιώσεις που της έστελνε για υποτιθέμενες επενδύσεις χρημάτων και κέρδη.

Τέλος, η κατηγορουμένη αναφέρει πως μόλις κατάλαβε πως δεν υπήρχαν χρήματα, τον Μάιο του 2015, διέκοψε τη συνεργασία της με τον χρηματιστή και κατήγγειλε όσα γνώριζε για την υπόθεση στις αρχές της Κύπρου, της Μ. Βρετανίας και της Ελλάδας.

ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top