ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αμαυρώθηκε ο τελικός κυπέλλου: Σε δυο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία

Αμαυρώθηκε ο τελικός κυπέλλου: Σε δυο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία

Σε εξέλιξη βρίσκεται το επιχειρησιακό σχέδιο της Αστυνομίας για τον τελικό κυπέλλου. Αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός και ήδη καταγράφονται δυο συλλήψεις.

Πάρα τα μέτρα που έλαβε η Αστυνομία, για άλλη μία φορά σημαντικό ματς, όπως το ντέρμπι Απόλλωνα – Ομόνοια στη Λεμεσό, το βράδυ της Τετάρτης, (18/5) αφήνει πίσω του μία γλυκόπικρη γεύση, αφού δεν αποφθέχθηκαν ούτε και αυτή τη φορά τα επεισόδια.

Οπαδοί εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου, άναψαν φωτοβολίδες, έσπασαν τα καθίσματα στις κερκίδες, πέταξαν διάφορα αντικείμενα, ενώ από κροτίδα τραυματίστηκε ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα.

Εντός του Τσιρείου Σταδίου υπεύθυνοι για την τάξη ήταν πάνοπλα μέλη της ΜΜΑΔ και οι υπεύθυνοι του γηπέδου, ενώ εκτός του σταδίου και σε άλλα κρίσιμα σημεία θέση πήραν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού και του Αρχηγείου.

Η Αστυνομία μέχρι αυτή την ώρα (22:50), προχώρησε στην σύλληψη δυο προσώπων.   

To ντέρμπι έληξε 2-1 και ο Απόλλωνας πανηγυρίζει το κύπελλο σε όλη τη Λεμεσό, με επίκεντρο των πανηγυρισμών να είναι το συντριβάνι! 

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top