ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Πρώτο μπουζούκι ο Βέργας, στα φωνητικά η Σκορδέλη – VIDEO&ΦΩΤΟ

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Πρώτο μπουζούκι ο Βέργας, στα φωνητικά η Σκορδέλη – VIDEO&ΦΩΤΟ

Έκλεψαν την παράσταση τόσο ο Σάββας Βέργας που ήταν το πρώτο μπουζούκι όσο και η Έλενα Σκορδέλη με τις φωνητικές της ικανότητες στην εκδήλωση των Επιμορφωτικών.

Την παρουσία τους στην εκδήλωση των Επιμορφωτικών Κέντρων την Τετάρτη (18/05) έδωσε ομάδα 15 ατόμων, φυλακισμένων και υπόδικων των Κεντρικών φυλακών που συμμετέχει στην μουσική ορχήστρα, στην ομάδα χορού, αλλά και στην ομάδα των εικαστικών των Επιμορφωτικών Κέντρων.

Φυσικά, την παράσταση έκλεψαν, ο Σάββας Βέργας ο οποίος ήταν το πρώτο μπουζούκι και η Έλενα Σκορδέλη στα φωνητικά.

Τα άτομα που απαρτίζουν τις ομάδες των επιμορφωτικών για τις Κεντρικές φυλακές είναι άντρες και γυναίκες των δεκαπέντε ατόμων. 

Η ομάδα των εικαστικών παρουσίασε τα εκθέματα της, ενώ η ομάδα χορού, χόρεψε διάφορα τραγούδια που έπαιξε η ορχήστρα των φυλακισμένων.

Η ιστοσελίδα μας, το ThemaOnline έχει εξασφαλίσει βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Να σημειωθεί πως η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία και φυσικά η ομάδα των Κεντρικών Φυλακών έκλεψε τις εντυπώσεις.

Δείτε τα βίντεο:

 

Ι.Μάντζιηπα 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top