ΚΥΠΡΟΣ

Προπονητής της Χρονιάς αναδείχθηκε ο Πέδρο Εμάνουελ του Απόλλωνα

Προπονητής της Χρονιάς αναδείχθηκε ο Πέδρο Εμάνουελ του Απόλλωνα

Στην παρουσία του Υπουργού Γεωργίας, Νίκου Κουγιάλη και του Προέδρου του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Νίκου Καρτακούλη, έγιναν το βραδυ της Πεμπτής (19/05) στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας οι Ετήσιες Βραβεύσεις του Συνδέσμου Προπονητών.

Ο κ. Κουγιάλης επισήμανε πως «η παρουσία μου εδώ υποδηλώνει τη στήριξη της πολιτείας στο έργο σας» ενώ ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Άντρος Κουλουμπρής ανέπτυξε τις παραμέτρους της συνεργασίας με τον Σύνδεσμο Προπονητών. Των βραβεύσεων προηγήθηκε τεχνική ανάλυση από τον Μάριο Κωνσταντίνου της Σχολής Προπονητών της ΚΟΠ, μέσα από την οποία δόθηκαν κατευθύνσεις στους προπονητές.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση, για τις επιτυχίες τους εντός συνόρων τιμήθηκαν οι Τάσος Κυριάκου (Απόλλων Ladies), Τόμις Χρυσοστόμου (ΑΠΟΕΛ Φούτσαλ), Αδάμος Αδάμου (ΑΕΝ Βρυσούλλων/ Αχερίτου), Πανίκος Σωτηρίου (Λεβαδειακός/ Σαλαμίνα), Σάσα Γιοβάνοβιτς (Πέγεια FC), Σάββας Δαμιανού (Αλκή Ορόκλινης), Δημήτρης Ιωάννου (Ακρίτας Χλώρακας), Άγης Καμένος (Εθνικός Άσσιας), Αδάμος Αδάμου (Αναγέννηση Δερύνειας), Νικόλας Μαρτίδης (ΑΕ Ζακακίου) και Λιάσος Λουκά (Καρμιώτισσα).

Βραβεύτηκαν επίσης οι Κύπριοι προπονητές που συμπλήρωσαν τουλάχιστον δέκα αγώνες στην Α’ Κατηγορία κατά την περίοδο 2015/16 και οι οποίοι ήταν οι Σοφόκλης Σοφοκλέους, Γιώργος Κοσμά, Νίκος Παναγιώτου, Απόστολος Μακρίδης, Κώστας Καϊάφας, Πάμπος Χριστοδούλου και Λούκας Χατζηλούκας αλλά και ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών Άντρος Βασιλείου.

Προπονητής της Χρονιάς αναδείχθηκε ο Πέδρο Εμάνουελ του Απόλλωνα, καθώς κατέκτησε το έπαθλο Προπονητής του Μήνα πιο πολλές φορές από κάθε άλλο συνάδελφό του. Ο Αγκολέζος κέρδισε το έπαθλο Προπονητής του Μήνα και τον Μάιο, για τρίτο συνεχόμενο μήνα.

Ειδικά βραβεία απονεμήθηκαν στους Νίκκι Παπαβασιλείου (Σλόβαν Μπρατισλάβας) και Στιβ Κωνσταντινίδη (Εθνική Ινδίας), για τις διακρίσεις τους εκτός συνόρων, ενώ για τη μακροχρόνια προσφορά τους στον Σύνδεσμο και στην προπονητική στον τόπο μας, τιμήθηκαν οι Πέπης Ιακώβου, Φύτος Νεοφύτου, Θεόδωρος Κολοκούδιας, Ανδρέας Μουσκάλης και Σταύρος Στυλιανού.

Τέλος, μεταθανάτια διάκριση δόθηκε στην οικογένεια του Σάββα Παρτάκκη που απεβίωσε πρόσφατα και υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου. Στη μνήμη του τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Κατά την εκδήλωση έγινε κλήρωση για μια θέση παρακολούθησης στο σεμινάριο Youth Diploma 1 που διοργανώνει η Coerver Coaching στην Κύπρο αλλά και την παρουσίαση των μεθόδων  προπόνησης CogiTraining και SenseBall. Και οι δύο δραστηριότητες στηρίζονται από τον Σύνδεσμο Προπονητών

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top