ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα διάρρηξη κατοικίας με θύμα διευθυντή εταιρείας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα διάρρηξη κατοικίας με θύμα διευθυντή εταιρείας

Νέο θύμα διαρρηκτών που δρουν συστηματικά στην Λεμεσό, 68χρονος διευθυντής εταιρείας, κάτοικος της περιοχής Ζακακίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έχουν ενώπιον τους οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, οι δράστες κατάφεραν να μπουν στο σπίτι που βρίσκεται στο Ζακάκι, παραβιάζοντας το συρόμενο αλουμίνιο παράθυρο της κουζίνας με αιχμηρό αντικείμενο.

Μέσα σε λίγα λεπτά οι δράστες κατάφεραν να φύγουν έχοντας στην κατοχή τους ακριβά ρολόγια αξίας 31.000 ευρώ, χρυσαφικά αξίας 2.300 ευρώ και άλλα αντικείμενα. Επίσης εγκαταλείποντας την σκηνή, δεν παρέλειψαν να περιλάβουν στα κλοπιμαία και ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό κοντά στα 280 ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος».

Η διάρρηξη όπως υπολογίζεται, έγινε στο τρίωρο 8:00 – 11:00 το βράδυ της Παρασκευής (20/5), την ώρα που οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν. Δεν αποκλείεται οι κλέφτες να ήξεραν εκ των προτέρων που χτυπούσαν  και τι θα μπορούσαν να αποκομίσουν. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Χαράλαμπου Κωμοδρόμου, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE