LIFESTYLE

Οι επώνυμοι που μπήκαν στη Βουλή! Ποιους σταύρωσαν οι Κύπριοι;

Οι επώνυμοι που μπήκαν στη Βουλή! Ποιους σταύρωσαν οι Κύπριοι;

Όπως κάθε εκλογική αναμέτρηση έτσι και στις Βουλευτικές της 22ας Μαΐου, επώνυμοι Κύπριοι τους οποίους γνωρίσαμε μέσα από το τηλεοπτικό γυαλί ζήτησαν την ψήφο του κόσμου...

Τα «λαμπερά» ονόματα των εκλογικών καταλόγων περιλάμβαναν ηθοποιούς, τραγουδιστές, δημοσιογράφους και παρουσιαστές.

H Καρολίνα Πελενδρίτου έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή μέσα από την επιτυχή εκπροσώπηση της χώρας μας στους παραολυμπιακούς αγώνες στο άθλημα της κολύμβησης και ήταν μια εκ των οκτώ αριστίνδην του ΔΗΣΥ στην επαρχία της Λεμεσού. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε αποσπώντας 2.239 ψήφους.

Στη μάχη των Βουλευτικών εκλογών με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ ρίχτηκε ο δημοφιλής και ιδιαίτερα αγαπητός ηθοποιός Ηράκλης Γιωργαλλής. Ο μεγάλος μας ηθοποιός δεν κατάφερε να εκλεγεί με 690 ψήφους.

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος, Παύλος Μυλωνάς με 3.651 ψήφοι «καθάρισε» για τη Συμμαχία Πολιτών στη Λεμεσό και μπήκε στο κυπριακό κοινοβούλιο. Στην ίδια θέση και ο δημοσιογράφος Νίκος Κέττηρος, που συγκέντρωσε 5.698 ψήφοι ως εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ.

Η Ελίτα Μιχαηλίδου παρόλο που συγκέντρωσε 4.583 ψήφους, εντούτοις δεν κατάφερε να εκλεγεί. Το ίδιο και ο Δημήτρης Σούγλης. Με 1.386 ψήφους δεν κατάφερε να εισέλθει στην κυπριακή βουλή, αλλά και ο Κώστας Βήχας με 1.055 ψήφους. Τέλος ο Σταύρος Χατζησάββας με μόνο 133 ψήφους δεν μπήκε στη Βουλή. 

O χορογράφος που γνωρίσαμε στο DanSing 5 Ντίνος Χριστοδουλίδης ως υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο της Συμμαχίας Πολιτών στην επαρχία Λευκωσίας δεν κατάφερε να βγει...

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top