Η σεξοβόμβα από τη Λάρνακα κάνει διάδρομο στη Μύκονο με αυτή τη θέα! VIDEO

Η σεξοβόμβα από τη Λάρνακα κάνει διάδρομο στη Μύκονο με αυτή τη θέα! VIDEO

Και αυτή την υπέροχη θέα θα έχει για τους υπόλοιπους 4 μήνες...

Η Στέλλα Δημητρίου μας έκανε να σκάσουμε από την ζήλια την Τρίτη (24-5), μιας και ανέβασε ένα video της στα social media. Το μοντέλο ανεβαίνει στο διάδρομο γυμναστικής και έχει μπροστά της μια υπέροχη θέα, που δεν είναι άλλη από την πολυτελέστατη πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της Μυκόνου, η οποία ενώνεται με την παραλία του κοσμοπολίτικου νησιού. 

Κάτι που θα απολαμβάνει όλοκληρο το καλοκαίρι «Καλημέρα φιλοι μου. Απο δω κ πέρα για τους επόμενους 4 μήνες θα σας στέλνω την καλημέρα μου απο τη Μυκονο κ συγκεκριμένα απο το Mykonos Blanc Hotel k απο το mykonospasaji . Εδω θα ειναι το στέκι μας για αυτο το καλοκαίρι!!!! Σας περιμενω!!!».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE