ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Ανασύρθηκε ο νεκρός από τη θάλασσα – Ιατροδικαστής επιβεβαιώνει ότι κτυπήθηκε από σκάφος

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Ανασύρθηκε ο νεκρός από τη θάλασσα – Ιατροδικαστής επιβεβαιώνει ότι κτυπήθηκε από σκάφος

Nεκρός άνδρας ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή "Nησιά" στον Πρωταρά λίγο μετά το μεσημέρι της Τετάρτης, (25/5).

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός λουόμενος στον Πρωτάρα - Φέρεται να κτυπήθηκε από βάρκα

Συναγερμός σήμανε γύρω στις 12:30, το μεσημέρι της Τετάρτης, (25/5), στην Αστυνομία, μετά από πληροφορία ότι άνθρωπος θεάθηκε να επιπλέει αναίσθητος στη θαλάσσια περιοχή «Νησιά» στην Περιοχή του Πρωταρά.

Μέλη της Λιμενικής Αστυνομίας με σκάφος μία ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στην 1:15, κατάφεραν να τον ανασύρουν στην στεριά. 

Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμόχωστου στο Παραλίμνι, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.Μετά από αυτοψία, την οποία διενήργησε επί της σορού του ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους, διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα, τα οποία επιβεβαιώνουν τις αρχικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, ότι  ο άνδρας κτυπήθηκε από σκάφος.

Πρόκειται για πρόσωπο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται στο αρχικό στάδιο. Αναζητείται η ταυτότητα του, το πρόσωπο που κτύπησε τον και τον τραυμάτισε θανάσιμα και διερευνάται εάν ο άνδρας κολυμπούσε σε περιοχή λουομένων. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top