ΠΑΡΑ-THEMA

Ο ΔΗΣΥ και ο νέος πρόεδρος του ΚΟΑ – Άρχισε η ονοματολογία

Ο ΔΗΣΥ και ο νέος πρόεδρος του ΚΟΑ – Άρχισε η ονοματολογία

Τον Ιούλιο λήγε η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και ήδη έχει αναπτυχθεί… παραφιλολογία για το νέο καθεστώς.

Βλέπετε, η θέση του προέδρου της ανώτατης αθλητικής αρχής του τόπου είναι ελκυστική, ενώ ήδη κάποιοι άρχισαν να προωθούν πολιτικά πρόσωπα. Πάντως, εμείς πληροφορηθήκαμε δυο ονόματα που «παίζουν» για τον προεδρικό θώκο...

Η μια περίπτωση είναι αυτή του Ανδρέα Μιχαηλίδη, που ως γνωστόν έχασε την επανεκλογή στη Βουλή για 15 ψήφους. Ο κ. Ανδρέας αν και είναι στις τάξεις του ΔΗΣΥ, εντούτοις είναι αγαπητός από πολύ κόσμο, καθώς ως προπονητής θήτευσε σε όλες τις ομάδες της νήσου, αποκτώντας πολλούς φίλους. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο ισχυρός ανήρ της Ανόρθωσης, Χρίστος Πουλλαΐδης, αντιμετωπίζει πολύ θετικά το ενδεχόμενο να αναλάβει εκτελεστικός πρόεδρος των αμμοχωστιανών ο πρώην βουλευτής.

Το δεύτερο όνομα, για το οποίο γίνεται λόγος, είναι αυτό του Αντώνη Δράκου, πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΔΗΣΥ και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Στίβου.

ΜακΦαν

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top