Προσοχή στο υγράεριο, συστήνει η Αστυνομία μετά την έκρηξη στην Αναρίτα

Προσοχή στο υγράεριο, συστήνει η Αστυνομία μετά την έκρηξη στην Αναρίτα

Σε διαρροή υγραερίου οφείλεται η έκρηξη στην οικία της 74χρονης στην Αναρίτα της Πάφου.

H Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ότι η έκρηξη σε οικία στην Αναρίτα Πάφου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της 74χρονης ενοίκου και εκτεταμένες ζημιές  στο κτίριο και στον εξοπλισμό της κατοικίας, οφείλεται σε διαρροή υγραερίου.

O Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Νίκος Τσαπής δήλωσε ότι η 74 ετών Δήμητρα Γεωργίου, που τραυματίστηκε, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής,  όπου και κρατήθηκε για νοσηλεία,  κυρίως για προληπτικούς λόγους. Την 74χρονη έβγαλε από τη μισογκρεμισμένη οικία της, η γειτόνισσα της Γιάννα Ιωάννου, όπως η ίδια ανέφερε στα ΜΜΕ.

Με αφορμή το σημερινό περιστατικό, ο κ. Τσαπής κάλεσε το κοινό να είναι προσεκτικό με τη χρήση υγραερίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE