LIFESTYLE

Πιο σκελετωμένη από ποτέ η Αντζελίνα Τζολί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πιο σκελετωμένη από ποτέ η Αντζελίνα Τζολί  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Nέες εικόνες της τρομακτικά αδύνατης Αντζελίνας Τζολί η οποία περπατάει μαζί με την κόρη της Βιβιάν προς το σπίτι τους στην Καλιφόρνια κάνουν πολλούς να αναρωτιούνται πως κάτι συμβαίνει.

Παρόλο που την βλέπουμε να φοράει ένα φαρδύ φόρεμα που καλύπτει όπως θα δείτε το σώμα της, τα «σκελετωμένα» χέρια της, όπως πολλοί τα χαρακτηρίζουν, προκάλεσαν για άλλη μια φορά αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια.

Τα δημοσιεύματα θέλουν την βραβευμένη ηθοποιό και πρέσβειρα καλής θέλησης του ΟΗΕ να ζυγίζει μόλις 35 κιλά και να αδυνατίζει όλο και περισσότερο (National Enquirer).

«Μήπως έχει μεγάλο βάρος στους ώμους της;» αναρωτιούνται τα ξένα μέσα με αφορμή τη νέα της επαγγελματική δραστηριότητα ως καθηγήτρια στο London School of Economics.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top