ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομίας δάκρυσε για τους καταδικασθέντες Αστυνομικούς - VIDEO

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομίας δάκρυσε για τους καταδικασθέντες Αστυνομικούς - VIDEO

Δάκρυσε ο υπεύθυνος αξιωματικός των δυο Αστυνομικών Παναγιώτη Ηρακλέους και Κάρλο Ντεκεμερτζιάν στην εκδήλωση συμπαράστασης και καταδίκης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (29/05) έξω από το διοικητήριο της Λεμεσού.

Δυναμικά το παρών τους έδωσε την Κυριακή (29/05) πλήθος κόσμου αλλά και μέλη της Αστυνομικής δύναμης Κύπρου στην εκδήλωση συμπαράσταση στις οικογένειες των δυο καταδικασθέντων Αστυνομικών Παναγιώτη  Ηρακλέους και Κάρλο Ντεκεμερτζιάν, οι οποίοι καταδικάστηκαν από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου σε ένα χρόνο φυλάκιση για τον ξυλοδαρμό του δασοφύλακα Παναγιώτη Σαββίδη.

Αρκετά συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια ο Υπεύθυνος Αξιωματικός τους, Στέλιος Ιωάννου μίλησε για τους δυο Αστυνομικούς αναφέροντας πως πρόκειται για λεβέντες, τίμια και αξιέπαινα μέλη της δύναμης.

Ο ίδιος ανέφερε ότι πιστεύει πως θα δικαιωθούν ενώ τόνισε πως οι δυο Αστυνομικοί που βρίσκονται στις Κεντρικές Φυλακές γνωρίζουν για την εκδήλωση και στέλνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συμπαράσταση τους.

Ο κ.Στέλιος Ιωάννου επισήμανε πως «Αυτό που έγινε είναι πρωτάκουστο, ένα ψυχοπαθής, ναρκομανής να στέλνει αστυνομικούς στην φυλακή» ζήτησε ακόμη από τους αρμοδίους να «λύσουν τα χέρια της Αστυνομίας, έτσι ώστε  να μπορέσουμε εμείς οι νομοταγείς πολίτες να κοιμόμαστε ήσυχοι».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top