ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου μιλά στο ThemaOnline: «Απειλούσε να μας σκοτώσει όλους, προκάλεσε σοβαρές ζημιές…»

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου μιλά στο ThemaOnline: «Απειλούσε να μας σκοτώσει όλους, προκάλεσε σοβαρές ζημιές…»

Με την ιστοσελίδα μας επικοινώνησε ο 56χρονος ιδιόκτητης ξενοδοχειακής μονάδας που το πρωί της Δευτέρας 30 Μαΐου τραυματίστηκε από 35χρονο Ελλαδίτη υπάλληλο, τον οποίον πριν από λίγες μέρες είχε προσλάβει.

Διαβάστε επίσης: ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγριος καυγάς σε γνωστό ξενοδοχείο! Υπάλληλος τσακώθηκε με τον ιδιοκτήτη και τον μαχαίρωσε

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 35χρονος διαφώνησε με το πρόγραμμα εργασίας και στη συνέχεια,  όντας εκτός εαυτού, απειλούσε να μας σκοτώσει, αφού του ανακοινώθηκε από τον γιο μου και Διευθυντή της μονάδας η απόλυσή του αναφέρει στο ThemaOnline και προσθέτει:

«Τους εντόπισα στην αυλή του ξενοδοχείου και έσπευσα να αποτρέψω τα χειρότερα όταν ο εν λόγω υπάλληλος μετά από προτροπή μου να αποχωρήσει από το σημείο, συνέχισε να φωνάζει και να βρίζει θεούς και δαίμονες.

Τον έσπρωξα προς τα πίσω, κρατώντας τον από τους ώμους, με αποτέλεσμα ο ύποπτος, να συρθεί σε απόσταση 6-7 μέτρων. Στη συνέχεια σηκώθηκε από το έδαφος και ήρθε προς το μέρος μου, όπου και ανέσυρε δυο μαχαίρια, μήκους 25εκατοστών από τα μανίκια του και μου επιτέθηκε.

Για καλή μου τύχη η ενστικτώδης κίνηση μου προς τα πίσω απέτρεψε το σοβαρό τραυματισμό μου, αφού όπως πιθανολογώ ήταν απόπειρα φόνου η ενέργειά του.

Όταν ο γιος μου αντίκρισε τα μαχαίρια στα χέρια του, προσπάθησε να τον αφοπλίσει με την χρήση καρέκλας, χτυπώντας τον σε διάφορα μέρη του σώματός του, έως ότου αφήσει στο έδαφος τα επιθετικά όργανα»

Όπως μας περιγράφει ο 56χρονος, ο υπάλληλος μετά το συμβάν, έπεσε σε μια γωνιά και έτρεμε κλαίγοντας. «Έπειτα τον περιόρισα υπό φρούρηση δική μου, μέχρι την άφιξη της Αστυνομίας» ήταν το καταληκτικό σχόλιο του ιδιοκτήτη της ξενοδοχειακής μονάδας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top