ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Έλουσε με οινόπνευμα και έκαψε ζωντανή την 22χρονη καλλονή πρώην του! Πέθανε αβοήθητη

ΣΟΚ: Έλουσε με οινόπνευμα και έκαψε ζωντανή την 22χρονη καλλονή πρώην του! Πέθανε αβοήθητη

Η αδικοχαμένη Σάρα Ντι Πιετραντόνιο ξεψύχησε τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο 27χρονος πρώην φίλος της την περιέλουσε με οινόπνευμα και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά χρησιμοποιώντας έναν αναπτήρα.

Φρικτό θάνατο βρήκε μία νεαρή φοιτήτρια από τη Ρώμη και μάλιστα από τα χέρια του πρώην συντρόφου της! Η 22χρονη κοπέλα κάηκε ζωντανή σε κεντρικό δρόμο της πόλης ενώ κανένα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα δεν σταμάτησε να τη βοηθήσει, παρά τις απελπισμένες κραυγές της.

Ας δούμε τι συνέβη τις τελευταίες μοιραίες ώρες της 22χρονης καλλονής

Ο Βιντσέτζο Παντουάνο είχε στήσει καρτέρι στην άτυχη γυναίκα, περιμένοντάς τη να φύγει από το σπίτι του νέου της φίλου. Στη συνέχεια ακολούθησε το αμάξι της μέσα στη νύχτα και την υποχρέωσε να σταματήσει στο πλάι του δρόμου, επειδή όπως είπε «ήθελε να συζητήσουν».

Ωστόσο, μόλις μπήκε στο αμάξι της η συζήτησή τους εξελίχθηκε γρήγορα σε καυγά. Πάνω στον τσακωμό εκείνος άρχισε να περιλούζει το εσωτερικό του αμαξιού της κοπέλας αλλά και την ίδια με ένα μπουκάλι οινόπνευμα που είχε μαζί του. Εκείνη προσπάθησε να ξεφύγει αλλά ο εξαγριωμένος άντρας την ακολούθησε στο δρόμο και της έβαλε φωτιά.

Η άτυχη κοπέλα καιγόταν για αρκετή ώρα μέχρι να αφήσει την τελευταία της πνοή, ενώ ο πρώην φίλος της στεκόταν δίπλα της και την παρακολουθούσε να βασανίζεται.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι με βάση το βίντεο από μια κάμερα ασφαλείας στην περιοχή, τουλάχιστον δύο αμάξια πέρασαν δίπλα από τη γυναίκα που καιγόταν, ωστόσο κανείς από τους οδηγούς δεν θέλησε να ανταποκριθεί στις απελπισμένες κραυγές της για βοήθεια και να σταματήσει για να την σώσει.

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, εάν κάποιο από αυτά τα αυτοκίνητα είχε σταματήσει, πιθανόν η ζωή της γυναίκας να είχε σωθεί. Ο δράστης του ανατριχιαστικού εγκλήματος συνελήφθη λίγες ώρες μετά και παρόλο που αρχικά αρνιόταν την πράξη του, τελικά ομολόγησε έπειτα από ανάκριση οχτώ ωρών.

Πηγη: STAR

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top