ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αγκαλιά του Χρύσανθου Τσουρούλλη στη μητέρα του Άντη Χατζηκωστή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η αγκαλιά του Χρύσανθου Τσουρούλλη στη μητέρα του Άντη Χατζηκωστή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο πλευρό των γονιών του αδικοχαμένου Διευθύνοντος Συμβούλου του εκδοτικού ομίλου ΜΜΕ «ΔΙΑΣ» και της τηλεόρασης Σίγμα, Άντη Χατζηκωστή βρέθηκε ο δημοσιογράφος Χρύσανθος Τσουρούλλης, στο Ανώτατο Δικαστήριο, στις 6/6/2016.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Έξι χρόνια μετά από την στυγερή δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή και τρία από την καταδίκη της παρουσιάστριας Έλενας Σκορδέλη, του αδελφού της Τάσου Κρασοπούλη και των Γρηγόρη Ξενοφώντος και Ανδρέα Γρηγορίου, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι για το φόνο, στις 6 Ιουνίου 2016 το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε την έφεση των τεσσάρων καταδικασθέντων.

Η διαδικασία ενώπιον του τριμελούς εφετείου άρχισε στις 09:10  το πρωί και ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση της απόφασης γύρω στις 11:00.

Από το δικαστικό κτήριο αποχώρησαν πρώτα οι συγγενείς και συνεργάτες του Άντη Χατζηκωστή. Τη διαδικασία παρακολούθησαν οι γονείς του Κώστας και Τούλα Χατζηκωστή, αλλά και τρεις δημοσιογράφοι οι οποίοι είχαν στενότατους δεσμούς μαζί του.

 

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, η Πετρούλα Αργυρού και ο Δημήτρης Μανουσάκης βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή εντός της δικαστικής αιθούσης με σκυθρωπά πρόσωπα και μαυροφορεμένοι παραμένοντας μέχρι το τέλος.

Ο Τσουρούλλης μάλιστα δεν άφησε στιγμή τους γονείς του Άντη, αφού εξάλλου ως γνωστόν μετά το θάνατο του οι σχέσεις των δυο πλευρών ενδυνάμωσαν και στο πρόσωπο του είδαν τον συνεχιστή του οράματος του γιου τους.

Χαρακτηριστική ήταν μάλιστα η  κίνηση του Διευθυντή Ειδήσεων  της τηλεόρασης Σίγμα και Διευθύνοντα Συμβούλου του Συγκροτήματος  «ΔΙΑ», πλέον, όταν κατά την αποχώρηση τους από το Ανώτατο Δικαστήριο, αγκάλιασε τρυφερά την κυρία Τούλα.

Φόνος Άντη Χατζηκωστή – «Νεφελώδη τα επιχειρήματα για τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Υπάρχει μαρτυρία που αθωώνει τον Κρασοπούλη και την Σκορδέλη» - ΕΓΓΡΑΦΟ

 Φόνος Άντη Χατζηκωστη: Απορρίφθηκε η έφεση της Σκορδέλη

Δίπλα στην Σκορδέλη η οικογένειά της – Η στιγμή πριν μπει στην κλούβα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φόνος Άντη Χατζηκωστή – «Νεφελώδη τα επιχειρήματα για τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top