ΠΑΡΑ-THEMA

Euro2016: Φαντασμαγορική η τελετή έναρξης - Δείτε τι θα περιλαμβάνει

Euro2016: Φαντασμαγορική η τελετή έναρξης - Δείτε τι θα περιλαμβάνει

Η μεγάλη μέρα, έφτασε. Σήμερα Παρασκευή (10/6), ξεκινά το Euro 2016 στην Γαλλία. Η πρεμιέρα περιλαμβάνει τον αγώνα ανάμεσα στην οικοδέσποινα Γαλλία και της Ρουμανίας (22.00).

Παρά τους φόβους για τρομοκρατικές επιθέσεις, οι Γάλλοι διοργανωτές, ετοίμασαν μια φαντασμαγορική τελετή έναρξης του Ευρωπαϊκού κυπέλου.

Οι διοργανωτές λοιπόν, επιστράτευσαν μια σούπερ εμφάνιση με μουσική του Dj Ντέιβιντ Γκέτα, με ένα φανταχτερό μουσικοχορευτικό σόου, με πολύχρωμα κουστούμια και χορευτές που θα ξεκινήσει στις 20.00 και θα κρατήσει περίπου 30 λεπτά.

Ο Γάλλος Dj επιλέχθηκε να επιμεληθεί τον επίσημο ύμνο της διοργάνωσης (This one’s for You). Συμμετέχει και η Zara Larsson.

To official trailer του Euro:

Το τραγούδι θα παίζεται στις γιγαντοοθόνες των γηπέδων στην έναρξη και την λήξη των αγώνων, αλλά και μετά από κάθε γκολ θα ακούγεται το ρεφρέν.

Η φετινή μασκότ της διοργάνωσης θα είναι ένα σούπερ παιδάκι, ο Super Victor, το όνομα του οποίου διάλεξε ο κόσμος με ψηφοφορία.

Ακούστε το τραγούδι:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top