ΚΟΣΜΟΣ

Ο μακελάρης του Ορλάντο έκανε προπόνηση για το φονικό χτύπημα! - Τα θύματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο μακελάρης του Ορλάντο έκανε προπόνηση για το φονικό χτύπημα! - Τα θύματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πήγαινε σε κέντρο σκοποβολής, ενώ είχε επισκεφτεί πολλές φορές το κλαμπ που αιματοκύλισε – Ηθελε να «χτυπήσει» και την Walt Disney World - «Πιστεύουμε ότι ήταν γκέι», λένε για τον δράστη η πρώην σύζυγός του και ένας συμμαθητής του.

Όσο οι ημέρες περνούν όλο και περισσότερες ανατριχιαστικές πληροφορίες αναφορικά με τον μακελάρη του Ορλάντο, τη ζωή και τη δράση του έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας, όπως το γεγονός ότι όχι μόνο είχε επισκεφτεί πολλές φορές το νυχτερινό κλαμπ που αιματοκύλισε, αλλά έκανε και «προπόνηση» για το φονικό του χτύπημα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily Mail», δύο ημέρες πριν από το μακελειό, ο Ομάρ Ματίν είχε επισκεφτεί έναν σκοπευτικό όμιλο λίγο έξω από την Φλόριντα και έκανε εξάσκηση, πυροβολώντας με μανία με τα δύο νέα του όπλα.

Ένας άντρας ο οποίος εξασκούνταν στην σκοποβολή ακριβώς δίπλα από τον δράστη, επικοινώνησε με την ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας και αποκάλυψε ότι ο Ματίν «πυροβολούσε πολύ δυνατά», τόσο πολύ που έπεσαν τα καλώδια που συγκρατούσαν τον στόχο.

«Αυτό που ξέρω είναι ότι χτυπούσε δυνατά και ακόμη και εγώ που είχα βάλει τις ωτοασπίδες μου, πεταγόμουν στον αέρα γιατί τρόμαζα», είπε ο άντρας ο οποίος αρνήθηκε να αποκαλύψει το όνομά του.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως χθες (13/6) επέστρεψε στο συγκεκριμένο κέντρο για να εξακριβώσει αν ο άντρας που την περασμένη Πέμπτη τον είχε τρομάξει με τους πυροβολισμούς του ήταν ο δράστης του μακελειού και δυστυχώς οι φόβοι του επιβεβαιώθηκαν. Όσον αφορά στα όπλα του μακελάρη, ο άντρας είπε ότι στο σκοπευτικό κέντρο είχε μαζί του ένα  AR-15 και ένα  Glock

«Μου είπε πως συνήθιζε τα νέα του όπλα», ανέφερε ακόμη για τον Ματίν ο οποίος -όπως έγινε γνωστό- είχε στην κατοχή δύο άδειες οπλοκατοχής και έτσι μπόρεσε να αγοράσει, δύο ημέρες πριν από την επίθεση, ένα περίστροφο και ένα αυτόματο όπλο.

Τα αθώα θύματα:

protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top