ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απίστευτη ανατροπή στον ξυλοδαρμό 29χρονου που φλέρταρε με γυναίκα στο Facebook! Δεν τον έδειρε ο άντρας της αλλά ο παράνομος εραστής της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απίστευτη ανατροπή στον ξυλοδαρμό 29χρονου που φλέρταρε με γυναίκα στο Facebook! Δεν τον έδειρε ο άντρας της αλλά ο παράνομος εραστής της

Χειροπέδες σε 39χρονη γυναίκα πέρασε το πρωί της Δευτέρας(13/06) η Αστυνομία στη Λεμεσό η οποία φέρεται να είναι ύποπτη για τον ξυλοδαρμό 29χρονου.

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον έσπασε στο ξύλο γιατί φλέρταρε με τη γυναίκα του στο διαδίκτυο για δυο χρόνια!

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα η 39χρονη τα τελευταία δυο χρόνια συνομιλούσε στο Facebook με 29χρονο από τη Λεμεσό. Μετά το πέρας δυο χρόνων η 39χρονη και ο 29χρονος έδωσαν ραντεβού για να συναντηθούν την Κυριακή (12/06) σε συγκεκριμένο σημείο. 

O νεαρός πήγε στο ραντεβού που είχε δώσει με την 39χρονη και την ανάμενε να έρθει όμως για κακή του τύχη, δεν εμφανίστηκε η γυναίκα που συνομιλούσε, παρά μόνο τέσσερις άντρες που άρχισαν να τον κτυπούν.

Στη συνέχεια το θύμα της επίθεσης επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν πως φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και εκδορές σε διαφορά μέρη του σώματος του και ακολούθως προέβη σε καταγγελία εναντίον της 39χρονης αλλά και του συζύγου της.

 Έλα όμως που ο άνθρωπος που τον χτύπησε δεν ήταν ο σύζυγός της, ο οποίος κλήθηκε για κατάθεση και αφέθηκε ελεύθερος, αλλά ο άλλος παράνομος δεσμός της που κατείχε τους κωδικούς της 39χρονης στο Facebook και φέρεται να ήταν αυτός που μετέβη στο σημείο συνάντησης μαζί με τους «φουσκωτούς» τον χτύπησαν και  τον απείλησαν λέγοντας του: «Μεν ενοχλείς τη γυναίκα μου….».

Η 39χρονη λοιπόν «πέτρα του σκανδάλου» φαίνεται ότι πέραν από το γάμο της με 38χρονο, διατηρούσε και μακροχρόνια παράνομη σχέση με άλλο πρόσωπο, ενώ συνομιλούσε διαδικτυακά και ουσιαστικά φλέρταρε και με τον 29χρονο.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top