Tροχαίο ατύχημα στην Παρεκκλησιά - Στο Νοσοκομείο ο μοτοσικλετιστής

Tροχαίο ατύχημα στην Παρεκκλησιά - Στο Νοσοκομείο ο μοτοσικλετιστής

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Παρεκκλησιά, γύρω στις 14:30 το μεσημέρι της Τετάρτης 15/6.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και κάτω από συνθήκες που διερευνούνται 57χρονος οδηγός ταξί φέρεται να ανέκοψε την πορεία 34χρονο Ρώσου μοτοσικλετιστή μόνιμου κάτοικου Κύπρου.

Ο μοτοσυκλετιστής ο οποίος έφερε κράνος, μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε κάταγμα αριστερής ωμοπλάτης για να προσέλθει αργότερα σε ιδιωτική κλινική. 

Η τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE