LIFESTYLE

Έτοιμο το «ηγεμονικό συμβόλαιο» της Αριστοτέλους! Ψάχνουν «σπίτι» για να την στεγάσουν στον Alpha Κύπρου

Έτοιμο το «ηγεμονικό συμβόλαιο» της Αριστοτέλους! Ψάχνουν «σπίτι» για να την στεγάσουν στον Alpha Κύπρου

Δεν υπάρχουν πλέον εκκρεμότητες αναφορικά με το συμβόλαιο της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου αφού όλα δείχνουν να έχουν τακτοποιηθεί.

Διαβάστε επίσης: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Νομικές λεπτομέρειες μένουν για την μεταγραφή στον Alpha! Διαβάστε το ποσό που θα αμείβεται

Τις τελευταίες μέρες υπήρξε μια σχετική στασιμότητα στο όλο θέμα, αφού οι «κόκκινες γραμμές» τόσο της παρουσιάστριας, όσο και του καναλιού, χρειάστηκαν ώρες διαλόγων μέχρι να ξεπεραστούν και οι νομικοί σύμβουλοι των δυο πλευρών να συντάξουν το συμφωνητικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας το «ηγεμονικό συμβόλαιο» της Χριστιάνας που θα της αποφέρει γύρω στις 100.000 ευρώ τον χρόνο είναι έτοιμο και απομένει η όμορφη παρουσιάστρια να περάσει από το δικηγόρο της για να το υπογράψει.

Μάλιστα όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν ήδη αρχίσει το ψάξιμο, ώστε να βρουν το νέο «σπίτι» της Αριστοτέλους, από εκεί δηλαδή που θα βγαίνει η νέα της εκπομπή, καθώς προς τον παρόν οι κτηριακές εγκαταστάσεις του Alpha Κύπρου δεν περιλαμβάνουν στούντιο για την εκπομπή της Χριστιάνας.

Επιπρόσθετα μετά και την  υπογραφή που εκκρεμεί θα αρχίσουν οι συσκέψεις, έτσι ώστε να αναζητηθεί και η ομάδα που θα την πλαισιώνει στο νέο της ξεκίνημα στο κανάλι των Λατσιών, αφού όπως αναφέρει στο ThemaOnline έγκυρη πηγή θα επιδιώξουν την ανανέωση του πάνελ της με νέα, φρέσκα πρόσωπα και διαφορετική προσέγγιση στα θέματα που θα παρουσιάζονται.

Διαβάστε επίσης: Ποια θα κάτσει στον «θρόνο» της Χριστιάνας; Δείτε μερικές από τις πιθανές αντικαταστάτριες της Αριστοτέλους στο Mega​

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top