H σεξοβόμβα Φραντζέσκα Μελά μας συστήνει τον άντρα της ζωής της!

H  σεξοβόμβα Φραντζέσκα Μελά μας συστήνει τον άντρα της ζωής της!

Tην γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Big Brother όπου και κατάφερε να γυρίσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητα με το ταμπεραμέντο της και τις σέξι εμφανίσεις της.

Η όμορφη Λεμεσιανή ωστόσο πέραν από μια πολύ όμορφη γυναίκα είναι και μια τρυφερή μανούλα η οποία υπεραγαπά τα δυο της παιδιά.

Η Φραντζέσκα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις στιγμές και τις εμπειρίες της και μας αποδεικνύει ότι ένας ζωντανός άνθρωπος δεν σταματά λεπτό να περνά καλά.

Αυτή τη φορά λοιπόν μας συστήνει τον «άντρα της ζωής της» που δεν είναι άλλος από το γιο της

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE