ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λατσιά: 38χρονος αυνανιζόταν και επισκεπτόταν γυμνός το δωμάτιο 13χρονης οικογενειακής φίλης

Λατσιά: 38χρονος αυνανιζόταν και επισκεπτόταν γυμνός το δωμάτιο 13χρονης οικογενειακής φίλης

Υπό 8αμηερη κράτηση τέθηκε 38χρονος ο οποίος κατηγορείται για αδίκημα που αφορά την πρόκληση παιδιών να γίνουν μάρτυρες σεξουαλικών πράξεων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» τα γεγονότα έχουν ως εξής:

Ο 38χρονος είχε στενές φιλικές σχέσεις με οικογένεια στα Λατσιά. Ο ίδιος επισκεπτόταν το σπίτι για οικοδομικές εργασίες αναπτύσσοντας έτσι και πιο διαπροσωπικές σχέσεις με την οικογένεια ενώ κάποια βράδια διέμενε στην συγκεκριμένη οικία.

Ο ύποπτος φέρεται όμως να είχε στο μυαλό του και άλλα πράγματα πέραν από τις εργασίες που εκτελούσε αφού μπαινοέβγαινε ανενόχλητος στο σπίτι παρουσία της 13χρονης θυγατέρας της οικογένειας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία ο 38χρονος καθόταν στο σαλόνι του σπιτιού και ενώ στην αυλή η 13χρονη έπαιζε με μια συμμαθήτρια της, αυτός παρακολουθούσε πορνογραφικό υλικό σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και αυνανιζόταν.

Το ένα κορίτσι τον είδε από το παράθυρο και έντρομη έτρεξε σε υπεραγορά της γειτονιάς τηλεφωνώντας στην οικογένεια της ζητώντας βοήθεια. Έτσι, η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία αρχίζοντας την διερεύνηση. Ξετυλίγοντας το κουβάρι η Αστυνομία  έφτασε στο συμπέρασμα ότι ο άνθρωπος «εμπιστοσύνης» που διανυκτέρευσε στο σπίτι τους τα βράδια επισκεπτόταν γυμνός το δωμάτιο του 13χρονου κοριτσιού και αυνανιζόταν. Όταν γινόταν αντιληπτός αποχωρούσε.

Η αστυνομία τον συνέλαβε και την Πέμπτη οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μετέβη σήμερα το πρωί στον Λίβανο μαζί με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, όπου είχαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου κ. Νατζίμπ Μικάτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top