Πνιγμός Λεμεσού: Είχε έρθει Κύπρο να δει την κόρη της η 76χρονη – Ζούσε όταν την μετέφεραν στο Νοσοκομείο

Πνιγμός Λεμεσού: Είχε έρθει Κύπρο να δει την κόρη της η 76χρονη – Ζούσε όταν την μετέφεραν στο Νοσοκομείο

Την τελευταία της πνοή άφησε κατά τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο Λεμεσού 76χρονη Ουκρανή τουρίστρια, η οποία ανασύρθηκε αναίσθητη από τη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Τύχωνα, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας, η άτυχη 76χρονη θεάθηκε γύρω στις 18:15 να επιπλέει στα ρηχά και μεταφέρθηκε στη στεριά από εκπαιδευτή ναυαγοσωστών που βρισκόταν στην περιοχή, ο οποίος και της παρείχε τις Πρώτες Βοήθειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πνιγμός γυναίκας στη Λεμεσό

Αν και σύμφωνα με τον ίδιο, η 76χρονη ήταν ζωντανή την ώρα εκείνη, φαίνεται να άφησε την τελευταία της πνοή κατά τη μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ο θάνατος της Ουκρανής, που βρισκόταν για διακοπές στο νησί όπου διαμένει μόνιμα η θυγατέρα της, δεν αποκλείεται να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, τα οποία αναμένεται να διακριβωθούν κατά την αυριανή νεκροτομή επί της σορού της.

Σύμφωνα με τη θυγατέρα της, η 76χρονη αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.