ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΚΤΑΚΤΟ - Φόνος Ρόσκα: Ο Π. Αλεξάνδρου ο συλληφθείς – Εξιχνιασθείσα θεωρείται η υπόθεση

ΕΚΤΑΚΤΟ - Φόνος Ρόσκα: Ο Π. Αλεξάνδρου ο συλληφθείς – Εξιχνιασθείσα θεωρείται η υπόθεση

Ο Παναγιώτης Αλεξάνδρου είναι ο Ελληνοκύπριος από τα Λιβάδια Λάρνακας που τέθηκε υπό σύλληψη του βράδυ της Δευτέρας (21/06) για την υπόθεση του φόνου της Ντανιέλα Ρόσκα, τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Αλεξάνδρου που είναι 26 χρόνων και όχι 35 όπως είχε δημοσιευθεί, είχε δεσμό με τη Ρόσκα.

Το σημαντικότερο από τις τελευταίες πληροφορίες είναι ότι η υπόθεση πρέπει να θεωρείται εξιχνιασθείσα.

Ο 31χρονος Βούλγαρος Σάβτσεφ φέρεται να «έσπασε» και να είπε στους ανακριτές ότι ο Αλεξάνδρου τον έστειλε, μαζί με τον 35χρονο συμπατριώτη του που καταζητείται, στο διαμέρισμα της Ρόσκα προκειμένου να κάνουν διάρρηξη. Πίστευαν ότι η Ρόσκα είχε πολύτιμα αντικείμενα και ότι θα έκαναν γερή μπάζα.

Ωστόσο, αν και νόμιζαν ότι η κοπέλα έλειπε από το διαμέρισμά της (δεν είχαν δει το αυτοκίνητό της), βρέθηκαν προ εκπλήξεως. Αποφάσισαν, λοιπόν, να την δέσουν και να την κτυπήσουν για να γλυτώσουν. Δεν περίμεναν ωστόσο ότι θα προκαλούσαν τον θάνατό της.

Το ΤΑΕ Λάρνακας δούλεψε με μεθοδικότητα και τρόπο που θυμίζει υπηρεσίες ξένων χωρών και του αξίζουν τα εύσημα, αφού μια υπόθεση που θεωρείτο εξαιρετικά δύσκολη εξιχνιάστηκε πλήρως χάρη στις ενέργειες και την ικανότητα των μελών του!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top