ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Parking Μακένζυ: Η απάτη των 2 ευρώ σε βάρος πολιτών – «Τα παράπονα σας στον Δήμο»

Parking Μακένζυ: Η απάτη των 2 ευρώ σε βάρος πολιτών – «Τα παράπονα σας στον Δήμο»

Αγενείς και ανοργάνωτοι οι υπάλληλοι του Δήμου Λάρνακας στο χώρο στάθμευσης του Μακένζυ, σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν φθάσει στην ιστοσελίδα μας, ο Δήμος Λάρνακας σε υποχρεώνει να πληρώσεις το αντίτιμο των 2 ευρώ για να σταθμεύσεις στον χώρο που διατηρεί στην παραλία Μακένζυ, χωρίς ωστόσο να υπάρχει έστω και η παραμικρή οργάνωση στον χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, πολίτες που μίλησαν στην ιστοσελίδα μας αναφέρουν ότι τους ζητήθηκε να πληρώσουν 2 ευρώ με την είσοδο τους στον χώρο στάθμευσης και όταν τελικά δεν υπήρχε ελεύθερος χώρος στο σημείο για να σταθμεύσουν και αποφάσισαν να φύγουν, η υπάλληλος του Δήμου Λάρνακας που βρισκόταν στο σημείο αρνήθηκε να τους επιστρέψει τα χρήματα που είχαν πληρώσει λίγα λεπτά πριν.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα μας καταγγέλθηκαν, η συγκεκριμένη υπάλληλος όχι μόνο δεν επέστρεψε τα χρήματα στους παραπονούμενους, αλλά ανταποκρινόταν στα ερωτήματα τους με ειρωνικό και εριστικό ύφος.

«Τα παράπονα σας στον Δήμο», η κοροϊδευτική απάντηση της συγκεκριμένης υπαλλήλου, όταν ερωτήθηκε για ποιο λόγο δεν τους ενημέρωσε εξ αρχής, κατά την είσοδο τους, ότι ο χώρος στάθμευσης ήταν πλήρης και δεν θα μπορούσαν να αφήσουν τα οχήματα τους.

Το λιγότερο γελοίο

Είναι το λιγότερο γελοίο ένας ολόκληρος Δήμος, ο οποίος διαχειρίζεται «κύματα» εξωτερικού αλλά και εσωτερικού τουρισμού να μην μπορεί να οργανωθεί σε κάτι τόσο απλό. Μπορεί το ποσό των 2 ευρώ να μην ακούγεται ως «μεγάλη υπόθεση» για μερικούς, ωστόσο για αρκετούς συμπολίτες μας, που είτε είναι άνεργοι, είτε ζουν με μισθούς πείνας είναι ένα σημαντικό ποσό από το υστέρημα τους.

Στη κατακρεουργημένη Κύπρο των σκανδάλων, της ασυδοσίας και των κακουχιών το μόνο που μας μένει είναι οι λιγοστές ξέγνοιαστες στιγμές του καλοκαιριού. Ας μην τις χάσουμε και αυτές…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top