ΠΑΦΟΣ: Την λήστεψαν ενώ καθόταν σε τραπεζάκι πισίνας! Απείλησε την 34χρονη με μαχαίρι ο δράστης

ΠΑΦΟΣ: Την λήστεψαν ενώ καθόταν σε τραπεζάκι πισίνας! Απείλησε την 34χρονη με μαχαίρι ο δράστης

Ληστεία σε βάρος 34χρονης τουρίστριας, διαπράχθηκε γύρω στις 02:00 της Τρίτης 28/6 στην Πάφο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 34χρονης, ενώ καθόταν σε τραπεζάκι στο χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου όπου διαμένει, την πλησίασε άγνωστο πρόσωπο το όποιο είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με μαύρη προσωπίδα και υπό την απειλή μαχαιριού άρπαξε την προσωπική της τσάντα αξίας €300 και τράπηκε σε φυγή.

Μέσα στην τσάντα είχε το κινητό της τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό και άλλα προσωπικά της αντικείμενα. 

Ο δράστης περιγράφεται ως άτομο ύψους 1.70 περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης. 

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση με την συλλογή τεκμηρίων και μαρτυριών για τον εντοπισμό του δράστη και την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο Μέγαρο των Ηλυσίων, στο Παρίσι, με τον οποίο αναμένεται να υπογράψει Συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης, με αιχμή την άμυνα, την οικονομία και τον ευρωπαϊκό συντονισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE