ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φονικό Αγ. Νάπας: Εξετάζουν συσχέτιση με την υπόθεση της Interpol και τους Σέρβους εκτελεστές

Φονικό Αγ. Νάπας: Εξετάζουν συσχέτιση με την υπόθεση της Interpol και τους Σέρβους εκτελεστές

Μετά και την τελευταία μαρτυρία που εξασφάλισαν οι ανακριτές που διερευνούν το άγριο φονικό της Αγίας Νάπας, η προσοχή τους αναπόφευκτα στρέφεται και σε υποθέσεις του πρόσφατου παρελθόντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα όσα έχουν ειπωθεί στους ανακριτές για πρόσωπο που ήδη αναζητείται, τους έκανε να εξετάσουν τα δεδομένα σε σχέση με την γνωστή περίπτωση των Σέρβων εκτελεστών.

Όπως είχαμε γράψει, οι δυο εκτελεστές είχαν προσληφθεί για να έρθουν στην Κύπρο και να βγάλουν από τη μέση συγκεκριμένο πρόσωπο.

Η Interpol μάλιστα σε συνεργασία με τις σερβικές αρχές είχε αποσπάσει πολύτιμες πληροφορίες και τις διαβίβασε στην κυπριακή Αστυνομία. Πληροφορίες συγκεκριμένες, για γνωστά πρόσωπα στην Κύπρο. Ωστόσο, διέρρευσαν σε άτομα φατριών.

Οι Σέρβοι εκτελεστές, μάλιστα, ήρθαν στην Τύμπου, στα μέσα του Απριλίου, ωστόσο, αποτράπηκαν από άτομα που τους «υποδέχθηκαν» και τους ανέφεραν ότι γνωρίζουν τι ήρθαν να κάνουν.

Τα όσα, λοιπόν, ειπώθηκαν σε στελέχη του ΤΑΕ κατά τη διάρκεια του ανακριτικού τους έργου για την υπόθεση της Αγίας Νάπας, τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν κοινά σημεία με την κίνηση που είχε γίνει τότε με την πρόσληψη των Σέρβων.

Πάντως, ο χειρισμός της υπόθεσης των Σέρβων (υπήρξε απαρέσκεια της Interpol για τις διαρροές από πλευράς κυπριακής Αστυνομίας) ανατέθηκε να διερευνηθεί από αξιωματικό της Αστυνομίας.

Φάνης Μακρίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top