Κατεχόμενη Λευκωσία: 15χρονος πίσω από το βιασμό 5χρονης! «Πάμε να παίξουμε κρυφτό…» της είπε

Κατεχόμενη Λευκωσία: 15χρονος πίσω από το βιασμό 5χρονης! «Πάμε να παίξουμε κρυφτό…» της είπε

Σοκαρισμένη η κοινωνία των Τουρκοκυπρίων στα κατεχόμενα από τον βιασμό 5χρονου κοριτσιού. Μάλιστα λόγω και των πολλών κρουσμάτων το τελευταίο διάστημα προχώρησαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Διαβάστε επίσης: Βιασμός 5χρονης στα κατεχόμενα! Ξεσηκώθηκε ο κόσμος

Το κοριτσάκι, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τ/κ τύπο βίωσε τον εφιάλτη στα χέρια 15χρονου, ο οποίος ξεγέλασε την 5χρονη λέγοντας της: «Πάμε να παίξουμε κρυφτό..» και έτσι την απομάκρυνε από το πάρκο στο οποίο έπαιζε

Στη συνέχεια την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία όπου και ασέλγησε στο κορμάκι της με την 5χρονη να εντοπίζεται από γείτονες μέσα στα αίματα μετά που σκοτείνιασε.

Μετά από τις εξετάσεις της λεγόμενης «Αστυνομίας» εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 15χρονου ο οποίος και οδηγήθηκε στο ψευδοδικατσηρίο το οποίο και αποφάσισε την φυλάκιση του.

15 yaşındaki tecavüz zanlısı cezaevinde

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE