Κατεχόμενη Λευκωσία: 15χρονος πίσω από το βιασμό 5χρονης! «Πάμε να παίξουμε κρυφτό…» της είπε

Κατεχόμενη Λευκωσία: 15χρονος πίσω από το βιασμό 5χρονης! «Πάμε να παίξουμε κρυφτό…» της είπε

Σοκαρισμένη η κοινωνία των Τουρκοκυπρίων στα κατεχόμενα από τον βιασμό 5χρονου κοριτσιού. Μάλιστα λόγω και των πολλών κρουσμάτων το τελευταίο διάστημα προχώρησαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Διαβάστε επίσης: Βιασμός 5χρονης στα κατεχόμενα! Ξεσηκώθηκε ο κόσμος

Το κοριτσάκι, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τ/κ τύπο βίωσε τον εφιάλτη στα χέρια 15χρονου, ο οποίος ξεγέλασε την 5χρονη λέγοντας της: «Πάμε να παίξουμε κρυφτό..» και έτσι την απομάκρυνε από το πάρκο στο οποίο έπαιζε

Στη συνέχεια την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία όπου και ασέλγησε στο κορμάκι της με την 5χρονη να εντοπίζεται από γείτονες μέσα στα αίματα μετά που σκοτείνιασε.

Μετά από τις εξετάσεις της λεγόμενης «Αστυνομίας» εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 15χρονου ο οποίος και οδηγήθηκε στο ψευδοδικατσηρίο το οποίο και αποφάσισε την φυλάκιση του.

15 yaşındaki tecavüz zanlısı cezaevinde

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.