LIFESTYLE

Δεν είχαμε ιδέα: Ποδοσφαιριστής της Αrsenal ερωτευμένος με Κύπρια καλλονή! Θα το πάρει το κορίτσι!

Δεν είχαμε ιδέα: Ποδοσφαιριστής της Αrsenal ερωτευμένος με Κύπρια καλλονή! Θα το πάρει το κορίτσι!

Τι και αν έχει εκατοντάδες θαυμάστριες, αφού πρόκειται για ένα πασίγνωστο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ο 25χρονος παικταράς της Arsenal δεν έχει μάτια παρά μόνο για μια Κύπρια την οποία και θα παντρευτεί.

Ο λόγος για τον Jack Wilshere, τον ποδοσφαιριστή της Arsenal και διεθνή με την Εθνική Αγγλίας ο οποίος είναι full in love με την Αντριανή Μιχαήλ, την όμορφη Κύπρια που κατάφερε εδώ και ένα χρόνο να του κλέψει την καρδιά.

Ο Wilsheere που χώρισε με την πρώην σύζυγό του τον Ιούνιο του 2014, είναι έτοιμος να το πάρει το κορίτσι μας, αφού στις 17 Μαΐου της έκανε πρόταση γάμου, την οποία η όμορφη Αντριανή αποδέχτηκε. Η είδηση μάλιστα έκανε το γύρο των Βρετανικών media και έστω με κάποια καθυστέρηση  έφτασε και στο νησί μας

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Αγγλία, η Αντριανή είναι η κόρη του μπαρμπέρη του 25χρονου Μιχάλη Μιχαήλ(στη φωτογραφία πιο πάνω μαζί με τον Jack) και σύμφωνα με τις πληροφορίες εκεί είναι που το όμορφο ζευγάρι γνωρίστηκε, με την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση να γίνεται τον Ιούλιο του 2015. Από τότε είναι μαζί και αχώριστοι με τον Άγγλο Star όπως δηλώνει να είναι ο πιο ευτυχισμένος άντρας στη γη!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top