Πάλι έτρεχε να σβήσει φωτιές από καψάλισμα χόρτων η Πυροσβεστική – Έκκληση προς το κοινό

Πάλι έτρεχε να σβήσει φωτιές από καψάλισμα χόρτων η Πυροσβεστική – Έκκληση προς το κοινό

Μέσω ανακοίνωση της, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώνει για πολλοστή φορά πως απαγορεύεται η κακή συνήθεια του κοινού να καψαλίζει τα ξερά χόρτα.

Όπως επισημαίνεται Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει ανταποκριθεί και το Σάββατο (09/07)   σε επεισόδια πυρκαγιών στην Ύπαιθρο, που αιτία είχαν το καψάλισμα, την σκόπιμη καύση αποκλαδιών ή την σκόπιμη καύση σκυβάλων.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία απευθύνει για πολλοστή φορά έκκληση προς το Κοινό όπως τερματίσει άμεσα την κακή συνήθεια να καθαρίζει την περιουσία του με την χρήση της φωτιάς. Το άναμμα φωτιάς στην ύπαιθρο είναι και παράνομο και επικίνδυνο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE