ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό πλήρη έλεγχο δύο πυρκαγιές που ξέσπασαν σε Αψιού και Παλαιχώρ

Υπό πλήρη έλεγχο δύο πυρκαγιές που ξέσπασαν σε Αψιού και Παλαιχώρ

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκαν δύο δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν την Τρίτη 12/7 το πρωί στην κοινότητα Αψιού της Επαρχίας Λεμεσού και Παλαιχώρι της Επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, η πρώτη πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 9:10 το πρωί στην κοινότητα Αψιού της Επαρχίας Λεμεσού και τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 9:40, αφού έκαψε 4 δεκάρια με θαμνώδη και χαμηλή άγρια βλάστηση.  

Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν 25 άνδρες του Τμήματος Δασών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με 7 πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών και 2 της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η δεύτερη πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 9:22 το πρωί στην κοινότητα Παλαιχώρι της Επαρχίας Λευκωσίας και τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 9:45, αφού έκαψε μισό δεκάριο με ξηρά χόρτα. Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν 7 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Δασών, με 3 πυροσβεστικά οχήματα.

Τα αίτια πρόκλησης των πυρκαγιών διερευνώνται.


ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top