ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 73χρονου για το θάνατο του 15χρονου Αντρέα! Πέρασαν χειροπέδες στο θείο του

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 73χρονου για το θάνατο του 15χρονου Αντρέα! Πέρασαν χειροπέδες στο θείο του

Μετά τη δήλωση του υπεύθυνου της τροχαίας Πάφου Ζήνωνα Ψαθίτη ότι η οδήγηση γεωργικού ελκυστήρα από 15χρονο είναι αδίκημα, η Αστυνομία προχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης 13/7 στη σύλληψη 73χρονου.

Διαβάστε επίσης: Θρηνεί η κοινότητα Δρούσιας: «Ήταν ένα φιλήσυχο παιδί, βοηθούσε την οικογένεια του στις γεωργικές εργασίες»

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία πρόκειται για τον θείο του άτυχου 15χρονου που έχασε τη ζωή στην Πάφο, όταν ο γεωργικός ελκυστήρας ανατράπηκε και τον καταπλάκωσε βυθίζοντας στο πένθος τη κοινότητα της Δρούσιας.

Το τρακτέρ ήταν ιδιοκτησίας του θείου του, στον οποίο η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Να θυμίσουμε ότι ο 15χρονος Αντρέας ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας με οικονομικές δυσκολίες. Γενικά στο χωριό, σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε ο κοινοτάρχης Δρούσιας, τα αγόρια της ηλικίας του άτυχου Αντρέα βοηθούν τους γονείς τους στις γεωργικές εργασίες.

Διαβάστε επίσης: Στη δημοσιότητα το όνομα του 15χρονου νεκρού από την τραγωδία στην Πάφο! Πως έγινε το μοιραίο δυστύχημα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top