ΚΟΣΜΟΣ

Δολοφονήθηκε η «Κιμ Καρντάσιαν» του Πακιστάν από τον ίδιο της τον αδερφό!

Δολοφονήθηκε η «Κιμ Καρντάσιαν» του Πακιστάν από τον ίδιο της τον αδερφό!

Μια διάσημη πακιστανή η οποία χαρακτηρίζεται ως η social media celebrity στη χώρα και που με τις αναρτήσεις της στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης είχε τραβήξει τα βλέμματα, δολοφονήθηκε το πρωί του Σαββάτου 16/7 από τον ίδιο της τον αδερφό.

Η 26χρονη Πακιστανή, Καντίλ Μπαλόχ (Qandeel Baloch) που διάλεγε αμφιλεγόμενα θέματα για τις αναρτήσεις της στο Facebook και σε άλλους ιστότοπους, στραγγαλίστηκε από τον αδερφό της Γουαζίμ  στο σπίτι της στο Μουλτάν.

Ο δράστης σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας διαφεύγει της σύλληψης, αν και αξιωματικοί δηλώνουν αισιόδοξοι ότι σύντομα θα πέσει στα χέρια των αρχών.

Μόλις πριν από τρεις εβδομάδες η Μπαλόχ, με επιστολές της προς τον υπουργό των Εσωτερικών, τον επικεφαλής της Αστυνομίας του Ισλαμαμπάντ και τον Γενικό Ανακριτή της χώρας, είχε ζητήσει τη βοήθεια των αρχών, καθώς είχε δεχθεί απειλές και ένιωθε ότι κινδυνεύει.

Η Μπαλόχ έγινε ευρέως γνωστή το 2014 με τις αναρτήσεις της στο ίντερνετ, οι οποίες και συγκέντρωναν δεκάδες χιλιάδες «ακόλουθους» και «like» και στις οποίες αναφερόταν συχνά στην καταπίεση που βιώνουν οι γυναίκες στην χώρα της και στις ανισότητες που επικρατούν.

Είχε μάλιστα χαρακτηρισθεί από το Γαλλικό πρακτορείο ως η «Κιμ Καρντάσιαν του Πακιστάν».

Όπως μεταδίδουν τα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας, η νεαρή γυναίκα είναι το πιο πρόσφατο θύμα των «εγκλημάτων τιμής» που παραμένουν ισχυρά στην χώρα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top