ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ti έγινε τελικά στο Κούριο; Η Μαρία Κυριάκου σπάει τη σιώπη της και απαντά! Δεν ήταν γάμος - Φωτογραφίες

Ti έγινε τελικά στο Κούριο; Η Μαρία Κυριάκου σπάει τη σιώπη της και απαντά! Δεν ήταν γάμος - Φωτογραφίες

Μετά την κατακραυγή από μερίδα Κυπρίων πολιτών αλλά και την έκταση που πήρε το θέμα κυρίως μέσω των social media, η Μαρία Κυριάκου- πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ- δίνει την απάντηση της για τον γάμο του γιου της. Τι τελικά έγινε στο αρχαίο θέατρο του Κουρίου;

«Εδωσαν το Κούριο για γάμο», «Πάρτι γάμου στο αρχαίο Κούριο» ήταν κάποιοι από τους τίτλους ιστοσελίδων για την εκδήλωσε που διοργανώθηκε εκεί και που μόνο η Μαρία Κυριακού μπορεί να μας εξηγήσει τι ακριβώς έγινε

Αναστατωμένη αλλά και στεναχωρημένη η κ.Κυριάκου, για την διάσταση που πήρε το θέμα «του γάμου του γιού της»στο Κούριο αφού δεν περίμενε με τίποτα αυτή την τροπή.

Η πρώην Βουλευτής του ΔΗΣΥ σπάει τη σιωπή της και δίνει τη δική της απάντηση για τα όσα συνέβησαν, στο περιοδικό «Down Town» και τη συνάδελφο Κωνσταντίνα Γεωργίου.

«Εμείς το μόνο που θέλαμε ήταν να προβάλουμε τον τόπο μας. Να εξιστορήσουμε στους καλεσμένους μας την ιστορία του και κατ’επέκταση να τον αγαπήσουν. Προσωπικά, αυτό που κρατώ είναι ότι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, τις οποίες είμαι βέβαιη πως θα τις μεταφέρουν και στην χώρα τους, καθώς αρκετοί απ’ αυτούς είναι άτομα με επιρροή στη διεθνή κοινότητα. Τέτοιες εκδηλώσεις εκτός ότι «ταξιδεύουν» την Κύπρο στο εξωτερικό, δίνουν ζωή στους αρχαιολογικούς μας χώρους. Η παραχώρηση χρήσης αρχαιολογικών χώρων στους πολίτες γίνεται σε όλο τον κόσμο. Η πρόσβαση στην πολιτιστική κληρονομιά, άλλωστε, είναι θεμελιώδες δικαίωμα όλων των πολιτών. Φτάνει να επιδεικνύουν τον απαιτούμενο σεβασμό».

Σημειώνεται ότι οι καλεσμένοι ήταν από διάφορα μέρη του κόσμου όπως, Λονδίνο, Μονακό, Σιγκαπούρη, Αμερική, Φινλανδία κ.α.

Αναφορικά με τη δεξίωση η κυρία Κυριακού αναφέρει ότι επρόκειτο για μια ξενάγηση στους χώρους του αρχαίου Κουρίου που προηγήθηκε του κονσέρτου, που μετά το τέλος της, σέρβιραν στους καλεσμένους δροσιστικά ροφήματα και κρύα εδέσματα στο αναψυκτήριο του χώρου, ενώ όλα αυτά έγιναν μια μέρα πριν από το γάμο του γιου της.

Προσθέτει πως η αίτηση για άδεια έγινε ένα χρόνο πριν και καθόλη τη διάρκεια της μουσικής παράστασης υπήρχαν στο χώρο υπεύθυνα άτομα που θα διασφάλιζαν ότι όλα γίνονταν μέσα στα πλαίσια των γραπτών οδηγιών που τους είχαν δοθεί

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top