Ελένη Φουρέιρα: Bουτιές στη Χάλκη με μικροσκοπικό μπικίνι - ΦΩΤΟ

Ελένη Φουρέιρα: Bουτιές στη Χάλκη με μικροσκοπικό μπικίνι - ΦΩΤΟ

Στην Χάλκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές βουτιές της η Ελένη Φουρέιρα.

Η όμορφη τραγουδίστρια που όπως φαίνεται αυτό τον καιρό προσπαθεί να ξαναβρεί τα βήματα της έπειτα από το χωρισμό της μακροχρόνιας σχέσης που είχε με τον Σπυράγγελο Λυκούδη όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, βρέθηκε στην Χάλκη για μερικές στιγμές χαλάρωσης.

Η Ελένη Φουρέιρα αναστάτωσε το Instagram από μια φωτογραφία που ανάρτησε με μικοροσκοπικό μπικίνι στην οποία φαίνεται η πίσω όψη της.

Η ανάρτησή της προκάλεσε τα καταιγιστικά σχόλια των φίλων της και όπως θα δείτε δεν είναι παράλογο..

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE