ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Πλήρωσαν» ακριβά την κοκαΐνη – Για 252 γραμμάρια θα εκτίσουν ποινή αρκετών χρόνων!

«Πλήρωσαν» ακριβά την κοκαΐνη – Για 252 γραμμάρια θα εκτίσουν ποινή αρκετών χρόνων!

Κατάπιαν τα ναρκωτικά όμως δεν κατάφεραν να ξεγελάσουν του αστυνομικούς της ΥΚΑΝ .

Καταδικάστηκαν την Τρίτη (19/07) από το Κακουργιοδικείο Πάφου ο 39χρονος και ο 40χρονος, οι οποίοι ήρθαν στην Κύπρο με κάψουλες κοκαΐνης στο στομάχι τους.

Τα δύο άτομα έφθασαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου βράδυ της 20ης Απριλίου, έχοντας όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια φροντίσει να καταπιούν προηγουμένως κοκαΐνη 252 γραμμαρίων. 

Σύμφωνα με τα γεγονότα, η ΥΚΑΝ Πάφου είχε σχετικές πληροφορίες για εισαγωγή ναρκωτικών στην Κύπρο μέσω του αεροδρομίου Πάφου το συγκεκριμένο βράδυ.

Άνδρες της Υπηρεσίας ανέκοψαν για έλεγχο δύο πρόσωπα, ηλικίας 39 και 40 ετών, ο σωματικός έλεγχος στα οποία ωστόσο, όπως και ο έλεγχος των αποσκευών τους,  δεν έδειξε οτιδήποτε μεμπτό.  

Οι αστυνομικοί επέμειναν ωστόσο και κατόπιν γραπτής τους συγκατάθεσης, τα δύο άτομα οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου υποβλήθηκαν σε ακτινολογικό έλεγχο.

Από τον έλεγχο αποκαλύφθηκε η ύπαρξη ξένων αντικειμένων στο σώμα τους.   Με τη βοήθεια του ιατρικού προσωπικού, ο 39χρονος και ο 40χρονος, απέβαλαν τα ξένα αντικείμενα από το σώμα τους.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για συνολικά 21 συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 252 γραμμαρίων.  

Το Κακουργιοδικείο Πάφου επέβαλε την Τρίτη (19/07)  ποινή οκταετούς φυλάκισης, σε δύο πρόσωπα, ηλικίας 39 και 40 ετών, τα οποία κρίθηκαν ένοχα σε υπόθεση ναρκωτικών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top