ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τα ομολόγησε όλα ο Πακιστανός –Έθαψε ξεχωριστά το έμβρυο και αλλού την βαλίτσα!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τα ομολόγησε όλα ο Πακιστανός –Έθαψε ξεχωριστά το έμβρυο και αλλού την βαλίτσα!

Στον εντοπισμό του μόλις 6 μηνών εμβρύου προχώρησε το ΤΑΕ Λευκωσίας το απόγευμα της Τετάρτης (20/07) μετά και την μαρτυρία του 29χρονου Πακιστανού.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, ο Πακιστανός φίλος της 30χρονης Φιλιππινέζας φέρεται να είναι αυτός που μετέφερε το νεκρό εμβρύο μόλις 20-25 εβδομάδων, σε δασώδη περιοχή των Καπέδων της Επαρχίας Λευκωσίας.

Μετά από πολύωρη ανάκριση, ο 29χρονος ομολόγησε την εμπλοκή του στην υπόθεση, υποδεικνύοντας τον χώρο οπού έθαψε το νεκρό έμβρυο.

Μάλιστα, ο Πακιστανός πήρε το έμβρυο από την βαλίτσα και το έθαψε σε λάκκο που είχε σκάψει προηγουμένως. Την βαλίτσα φέρεται να σκέπασε με χώμα σε διαφορετικό σημείο από όπου εντοπίστηκε το νεκρό έμβρυο.

Όπως μας αναφέρθηκε, από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια ενώ την Πέμπτη (21/07) θα πραγματοποιηθεί νεκροτομή επί της σορού του βρέφους έτσι ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE