LIKE ONLINE

Θες δωρεάν Wi-Fi; Πήγαινε στις παραλίες της Αγίας Νάπας!

Θες δωρεάν Wi-Fi; Πήγαινε στις παραλίες της Αγίας Νάπας!

Πρωτοτυπεί ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και θυρίδες ασφαλείας σε όλες τις παραλίες της πόλης.

Στις παραλίες της Αγίας Νάπας άρχισε να προσφέρεται από την Τετάρτη (20/7) δωρεάν Wi – Fi, ενώ από την επόμενη εβδομάδα θα παρέχονται στους επισκέπτες και θυρίδες ασφαλείας, με στόχο να τοποθετούν προς φύλαξη κάτω από τις ομπρέλες τους τα διάφορα προσωπικά τους αντικείμενα.

Όπως εξήγησε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος, «από χθες άρχισε να λειτουργεί σε όλες τις παραλίες της Αγίας Νάπας δωρεάν Wi – Fi ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα οι επισκέπτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν στις κύριες παραλίες, τις θυρίδες ασφαλείας (safe boxes) που έχουν ήδη τοποθετηθεί κάτω από τις ομπρέλες θαλάσσης».

Πρόσθεσε ότι «χθες μαζί με τον επιθεωρητή παραλιών και τους δύο ελεγκτές του Δήμου, πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στις παραλίες Νησί, Μακρόνησος, Λάντα, Βαθειά Γωνιά, Περνέρα  και Αγία Θέκλα. Το προσωπικό του Δήμου που εργάζεται στις παραλίες μάς ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια της εργασίας του».

Πρόσθεσε ότι «η επιτόπια εξέταση των προβλημάτων έδωσε σε όλους μας τη δυνατότητα να μελετήσουμε τρόπους αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών στις παραλίες αλλά και βελτίωσης της εικόνας που παρουσιάζουν».

Σύμφωνα με τον κ. Καρούσο, «συνομιλήσαμε με ξένους και Κύπριους τουρίστες, ακούσαμε τις απόψεις τους και έχουμε αποκομίσει στις πλείστες περιπτώσεις θετικά και εγκωμιαστικά σχόλια από όλους».

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας εξέφρασε τα συγχαρητήρια του «σε όλους τους  εργαζόμενους στις παραλίες για το ψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχουν στις παραλίες με αποτέλεσμα ο κόσμος να μένει ιδιαίτερα ικανοποιημένος».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Καρούσος  είπε ότι «η μεγάλη επισκεψιμότητα των παραλιών της Αγίας Νάπας είχε ως αποτέλεσμα τα έσοδα να αυξηθούν κατά 30% περίπου και αναμένεται ότι φέτος τα έσοδα θα ξεπεράσουν τα τρία εκατομμύρια ευρώ».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top