LIFESTYLE

Αντρέας Γεωργίου - Ελένη Βαϊτσου: Τους υποδέχτηκαν σαν star του Hollywood στο Περού! VIDEO

Αντρέας Γεωργίου - Ελένη Βαϊτσου: Τους υποδέχτηκαν σαν star του Hollywood στο Περού! VIDEO

Στο παρθενικό του ταξίδι στη μακρινή χώρα ο Κύπριος πήγε μόνος. Αυτή τη φορά πήρε την Βαϊτσου μαζί του κι έγινε ο κακός χαμός...

Ο Αντρέας Γεωργίου το βαλε σκοπό της ζωής του να κατακτήσει τον κόσμο με το Μπρουσκο και το έχει θέσει σε εφαρμογή… Το «Μπρούσκο» δεν σημειώνει επιτυχία μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.  Έτσι, ο Ανδρέας Γεωργίου και η Ελένη Βαϊτσου αποφάσισαν να ταξιδέψουν στο Περού για να δουν από κοντά τους θαυμαστές τους.

Οι δυο ηθοποιοί έφτασαν στο αεροδρόμιο του Περού και έμειναν έκπληκτοι με την υποδοχή. Δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και θαυμαστές τους περίμεναν σαν να είναι σουπερ σταρ και εκείνοι δεν έκρυψαν την χαρά τους, αλλά και την έκπληξή τους.


«Ταξιδεύουμε όλη μέρα αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Πρώτη φορά ερχόμαστε» είπε ο Ανδρέας Γεωργίου στις κάμερες, ενώ είναι καλεσμένοι και σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Δείτε το video:


Διαβάστε επίσης: Τι κάνει ο Αντρέας Γεωργίου στην τηλεόραση του Περού; VIDEO

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top