ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΠΕΔΕΣ: Προκαλεί φρίκη - Βίαιο τοκετό του πεντάμηνου βρέφους έδειξε η νεκροτομή

ΚΑΠΕΔΕΣ: Προκαλεί φρίκη - Βίαιο τοκετό του πεντάμηνου βρέφους έδειξε η νεκροτομή

Προκαλούν φρίκη τα όσα έγιναν γνωστά και μετά από τη διενέργεια νεκροτομής στο άψυχο κορμάκι του πέντε μηνών βρέφους που βρέθηκε θαμμένο σε δασωδη περιοχή του χωριού Καπέδες.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Όπως μας ανέφερε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα μετά τη νεκροτομή που έγινε επί της σορού, φαίνεται πως υπήρξε βίαιος τοκετός. Πρόσθεσε πως το βρέφος ήταν σε αποσύνθεση. Λήφθηκαν ακόμη ζωτικά όργανα του βρέφους που δεν επηρεάστηκαν από την αποσύνθεση για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Από το άψυχο κορμάκι του μόλις 2 κιλών βρέφους λήφθηκαν δείγματα για εξέταση DNA ώστε να διαφανεί ποιος είναι ο πατέρας αλλά και να πιστοποιηθεί ότι ανήκει στην 30χρονη Φιλιππινέζα.

 Πάντως, η πιθανότητα να έλαβε η μητέρα (απαγορευμένα στην Κύπρο) φάρμακα για να εκβιάσει τον πρόωρο τοκετό, δεν μπορεί να αποκλειστεί για την ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο 29χρονος Πακιστανός φέρεται να είπε στους ανακριτές πως κρατούσε το βρέφος για δυο με τρεις ημέρες και σκεφτόταν που να το θάψει.

Θυμίζουμε ότι η  30χρονη μεταφέρθηκε στις 14 Ιουλίου με αιμορραγία στο νοσοκομείο και όταν εξετάστηκε από τους γιατρούς διαπιστώθηκε ότι ήταν έγκυος 20-25 εβδομάδων και ότι είχε γεννήσει την ίδια μέρα.

Μετά από παραμονή τεσσάρων ημερών στο νοσοκομείο ομολόγησε ότι ήταν έγκυος από τον Ιανουάριο και γέννησε την περασμένη Πέμπτη (14/7).

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Τουλάχιστον επτά νεκροί από πτώση λεωφορείου σε ποταμό της Αγίας Πετρούπολης - Δείτε απίστευτα βίντεο

Γιορτή της μητέρας: Κάντε τη μέρα της ξεχωριστή - Προτάσεις για δώρα, από γλυκά μέχρι λουλούδια και κοσμήματα - Φωτογραφίες

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Eurovision 2024: Αυτή η χώρα κέρδισε το βραβείο καλύτερου στίχου - Oι νικητές των προηγούμενων ετών - Δείτε βίντεο



Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα: Ανοιχτά της Ασντόντ το πλοίο Sagamore - Έτοιμες οι πλατφόρμες

Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα: Ανοιχτά της Ασντόντ το πλοίο Sagamore - Έτοιμες οι πλατφόρμες

Το εμπορικό φορτηγό πλοίο Sagamore, το οποίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι Λάρνακας φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, έφτασε ανοιχτά των ακτών της Ασντόντ (18 μίλια βόρεια της Γάζας) όπου βρίσκεται το μηχανοκίνητο σκάφος Roy P. Benavidez, και μεταφόρτωσε τις προμήθειες για να ξεκινήσει η διαδικασία της παράδοσης τους στους Παλαιστίνιους, όταν λειτουργήσουν οι πλατφόρμες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top