ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπάλληλος του Δήμου Λεμεσού τραυματίστηκε από… σακούλα σκουπιδιών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Υπάλληλος του Δήμου Λεμεσού τραυματίστηκε από… σακούλα σκουπιδιών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν θα πιστεύετε τι ήταν στα σκουπίδια και τραυμάτισε υπάλληλο του Δήμου Λεμεσού.

Σύμφωνα με καταγγελία που έφθασε στο ThemaOnline, υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου Λεμεσού τρυπήθηκε από ιατρική βελόνα στην προσπάθεια του να περισυλλέξει σκουπίδια έξω από ιατρικό κέντρο στη Λεμεσό.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος του Δήμου Λεμεσού μίλησε στην ιστοσελίδα μας και όπως αναφέρει στην προσπάθεια του να μαζέψει τα σκουπίδια έξω από ιατρικό κέντρο στη Λεμεσό, τρυπήθηκε από ιατρική βελόνα στο δάκτυλο και ενώ χρησιμοποιούσε ειδικά γάντια.

Μετά το τρύπημα ο υπάλληλος καθαριότητας άνοιξε τις σακούλες με τα απορρίμματα για να διαπιστώσει ότι εντός υπήρχαν φάρμακα και μπουκαλάκια τα οποία πετάχτηκαν από παραπλήσιο ιατρικό κέντρο, κάτι που απαγορεύει η νομοθεσία.

Μάλιστα όπως ισχυρίζεται ο υπάλληλος του δήμου, σε συζήτηση που είχε μετά το περιστατικό ο υπεύθυνος γιατρός του εξήγησε πως «ήταν λάθος των υπαλλήλων».

Όπως μας αναφέρθηκε από τον Υπεύθυνο καθαριότητας του Δήμου Λεμεσού αυτό δεν συμβαίνει πρώτη φορά, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο έχουν βρεθεί ξανά ιατρικά απόβλητα και είχε δοθεί προειδοποίηση στο ιατρικό κέντρο, χωρίς ωστόσο να εισακουστεί, με αποτέλεσμα να τρυπηθεί υπάλληλος του δήμου.

«Αύριο θα προχωρήσουμε σε καταγγελία στην Υπηρεσία Περιβάλλοντος που είναι αρμόδια για τέτοιου είδους θέματα», μας ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος καθαριότητας και συνέχισε «Είχαμε προειδοποιήσει ξανά το συγκεκριμένο ιατρικό κέντρο ότι απαγορεύεται η ρίψη ιατρικών  αποβλήτων στα σκουπίδια, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν φάρμακα στα σκουπίδια, αλλά δεν εισακουστήκαμε».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ο άτυχος υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου Λεμεσού που τρυπήθηκε από την ιατρική βελόνα βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για ιατρικές εξετάσεις.

Να σημειωθεί ότι προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον υπεύθυνο γιατρό του ιατρικού κέντρου για την δική του θέση επί του θέματος, χωρίς ωστόσο να καταστεί δυνατόν, καθώς στην πρώτη μας επικοινωνία δεν μπορούσε να μιλήσει, ενώ σε δεύτερη κλήση μας κανείς δεν απαντούσε το τηλέφωνο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κεντρικές Φυλακές: Εντοπίστηκαν μπάλες ποδοσφαίρου που είχαν μέσα κινητά - Φαίνεται να ρίχθηκαν από την νεκρή ζώνη

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Τρόμος στη Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να κάψει συναγωγή

Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top