Λεμεσός: Του έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο πρωί ξημέρωμα – Έτρεχε να την σβήσει μόνος

Λεμεσός: Του έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο πρωί ξημέρωμα – Έτρεχε να την σβήσει μόνος

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 6:00 το πρωί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, η φωτιά έγινε αντιληπτή σε αυτοκίνητο ιδιοκτησία 45χρονου κάτοικου Λεμεσού, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένει.

Η φωτιά κατασβήστηκε από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα ενώ στο αυτοκίνητο προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE