ΛΕΜΕΣΟΣ: Κυλιόνταν μπροστά στα μάτια των αστυνομικών - Δεν τον αναγνώριζε ως αφεντικό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κυλιόνταν μπροστά στα μάτια των αστυνομικών - Δεν τον αναγνώριζε ως αφεντικό

Με μάρτυρες αστυνομικούς το πρωτοφανές επεισόδιο στο Πισσόυρι με τον μέτοχο επιχείρισης εστίασης που φέρεται να την είδε... Μάικ Τάισον και τον 51χρονο υπάλληλο...

Φαίνεται πως οι δυο άντρες δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά αφού ο υπάλληλος αρνείτο να εκτελέσει τις οδηγίες του 53χρονου συνιδιοκτήτη εστιατόριου που εργαζόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η αίτια του κακού για να φτάσουν στα χέρια ο 53χρονος συνιδιοκτήτης με τον 51χρονο υπάλληλο ήταν πως ο πρώτος διέταξε τον δεύτερο να φτιάξει τα τραπέζια του εστιατορίου.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο 51χρονος υπάλληλος αρνειτο να εκτελέσει τις εντολές του 53χρονου του καθώς δεν τον αναγνωρίζει ως αφεντικό.

Μετά από έντονη λογομαχία, πιάστηκαν στα χέρια στο χώρο στάθμευσης του εστιατορίου με αποτέλεσμα να κυλιστούν στο έδαφος.

Το όλο  συμβάν σημειώθηκε μπροστά στα μάτια αστυνομικών οι οποίοι είχαν ειδοποιηθεί για τον καβγά των δυο προσώπων.

Σε κάποια στιγμή όπως είχαν πιαστεί στα χέρια, ο 51χρονος ισχυρίζεται πως ο 53χρονος του δάγκωσε το αυτί.

Η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα ανάφερε στην ιστοσελίδα μας πως έγινε αυτοψία στην σκηνή ενώ έγινε και η ιατροδικαστική εξέταση και των δυο προσώπων.

«Όλα τα ενδεχόμενα ερευνώνται ενώ δεν μπορεί για την ώρα να αποκλειστεί οτιδήποτε», δήλωσε η κα Παπέττα.

Ο 53χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αναμένεται την Δευτέρα (01/08) να οδηγηθεί ο φάκελος του στον Γενικό Εισαγγελέα για περαιτέρω οδηγίες.

Ιωάννα Μάντζιηπα

*φωτογραφία αρχείου 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE