ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρανος μέσω διαδικτύου για μεταφορά της αδικοχαμένης Άρτεμις στην Κύπρο – Άγνοια από πλευράς οικογένειας

Έρανος μέσω διαδικτύου για μεταφορά της αδικοχαμένης Άρτεμις στην Κύπρο – Άγνοια από πλευράς οικογένειας

Έρανο για να μεταφερθεί στην Κύπρο η άτυχη Άρτεμις Παπαμιχαήλ η οποία έχασε τη ζωή της την Τρίτη 26/7 στις Άλπεις, διενεργείται μέσω ελληνικής ιστοσελίδας αναρριχήσεων χωρίς να έχει ιδέα η οικογένεια σύμφωνα με πληροφορίες μας.

Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα routes.gr εντοπίσαμε μια ανακοίνωση με τίτλο «Για την Άρτεμις» στην οποία συγκεκριμένη χρήστης αναφέρει:

«Φίλοι και σχοινοσύντροφοι, δυστυχώς το Αρτεμάκι δεν είναι πια μαζί μας. Πέρα από τη δυστυχία που σκορπίζει σε όλους μας αυτό ως πραγματικότητα, υπάρχουν και κάποια διαδικαστικά θέματα. Το ποσό για τη μεταφορά της στην Κύπρο είναι 5500 χιλιάδες ευρώ. Η οικογένειά της δε ζητά υποχρεωτικά βοήθεια, αλλά ούτε και αρνείται σε κανέναν να προσφέρει οτιδήποτε. Η ΕΟΟΑ μπορεί να διαθέσει 2000 ευρώ. Επίσης υπάρχουν 1500 ευρώ, τα οποία είχαν συγκεντρωθεί για τη μεταφορά του Θοδωρή του Χριστόπουλου από φίλους του στη Θεσσαλονίκη και δεν χρησιμοποιήθηκαν μια και είχε καλυψει όλο το ποσό η ομοσπονδία. Τα στοιχεία του λογαριασμού του πατέρα της Άρτεμης είναι: CY.... SWIFT CODE: …. Χαράλαμπος Παπαμιχαήλ. Θα τη θυμόμαστε πάντα όπως ήταν, γλυκιά και χαμογελαστή.

Η ιστοσελίδα μας, επικοινώνησε με το περιβάλλον της οικογένειας, η οποία δηλώνει άγνοια για την εν λόγω πρωτοβουλία.

Με άλλα λόγια κανείς δεν μπορεί να ξέρει την δεδομένη στιγμή αν πρόκειται για απάτη ή για αληθινό έρανο.

Πάντως, όπως φαίνεται και στην ανάρτηση, ο χρήστης, παρουσιάζει ως κάτοχο των εν λόγω λογαριασμών τον πατέρα της αδικοχαμένης Άτρεμις.

Από την στιγμή όμως που η οικογένεια δηλώνει άγνοια δεν μπορούμε να τους δημοσιοποιήσουμε. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top