ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κρατούσε πιστόλι το έδειχνε σε φίλο του και έσπειρε πανικό! Το βρήκε στο κοιμητήριο είπε στην Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κρατούσε πιστόλι το έδειχνε σε φίλο του και έσπειρε πανικό! Το βρήκε στο κοιμητήριο είπε στην Αστυνομία

Τον πανικό έσπειρε το μεσημέρι της Παρασκευής (29/07) συνταξιούχος,ο οποίος συναντήθηκε με φίλο του σε παραλιακό χώρο στάθμευσης για να του δείξει το πιστόλι του!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λήφθηκε πληροφορία πως δυο πρόσωπα βρίσκονταν σε χώρο στάθμευσης σε υποστατικό στον Άγιο Τύχωνα και κάθονταν στο αυτοκίνητο όπου επεξεργάζονταν πιστόλι.

Οι πολίτες που αντιλήφθηκαν την παρουσία των δυο αντρών, αμέσως τηλεφώνησαν στην Αστυνομία.

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού μετέβηκαν στο χώρο χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν το αυτοκίνητο και τους δυο άντρες. Μετά από έρευνα, εντόπισαν τον συνταξιούχο δημόσιο υπάλληλο στην οικία του, όπου του ανέφεραν πως θα ερευνηθεί το σπίτι του.

Από την έρευνα εντοπίστηκαν τρία όπλα τα οποία είχε στην κατοχή του ο συνταξιούχος άντρας, ένα πυροβόλο, ένα δόκο και ένα πιστόλι το οποίο είχε στο αυτοκίνητο του.

Ο συνταξιούχος ανάφερε στην Αστυνομία πως την Πέμπτη (28/07) είχε εντοπίσει στο έδαφος στο κοιμητήριο της Σφαλατζιώτισσας ένα πιστόλι το οποίο ήταν αποσυναρμολογημένο καθώς επίσης και καψύλια.

Αφού τα πήρε, αντιλήφθηκε πως το πιστόλι ήταν ψεύτικο καθώς η κάννη του ήταν σφραγισμένη και τρυπημένη. 

Μεταξύ άλλων ο συνταξιούχος ανάφερε πως μετέβη (29/07) σε χώρο στάθμευσης στον Άγιο Τύχωνα για να το δείξει σε φίλο του οπλουργό, ο οποίος τον διαβεβαίωσε πως επρόκειτο για ομοίωμα πιστολιού. 

Όλα τα τεκμήρια παραλήφθηκαν για να σταλούν στο εγκληματολογικό του Αρχηγείου για έλεγχο. Ο συνταξιούχος δεν κατηγορήθηκε μέχρι το αποτέλεσμα των επιστημονικών εξετάσεων.

Να σημειώσουμε πως το ένα από τα όπλα που κατείχε, ήταν χρεωμένο σε άλλο πρόσωπο από το οποίο το είχε αγοράσει προηγουμένως. Όπως ισχυρίστηκε  ο συνταξιούχος αμέλησε να το μεταβιβάσει στο όνομα του.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top