ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο λόγω εργασιών – Διαβάστε ποιοι δρόμοι θα μείνουν κλειστοί για να μην ταλαιπωρηθείτε

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο λόγω εργασιών – Διαβάστε ποιοι δρόμοι θα μείνουν κλειστοί για να μην ταλαιπωρηθείτε

Κάποια προβλήματα σε συγκεκριμένους δρόμους, λόγω εργασιών, που εκτελούνται αυτό το χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομία,. στη Λάρνακα, στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, εκτελούνται κατασκευαστικές εργασίες από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας. Ως εκ τούτου, είναι κλειστές και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της Λεωφόρου από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Δέσποινας και Νίκου Παττίχη μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Ηνωμένων Πολιτειών. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Επίσης, στην Αθηένου, λόγω κατασκευαστικών εργασιών από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων, είναι κλειστό το τμήμα της οδού Γρίβα Διγενή, από τη συμβολή της με την οδό Α. Λουκά, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γάστρας. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Στην επαρχία Λεμεσού εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης αγωγού από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων στο δρόμο Κοιλάνι - Βουνί. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας μήκους 80μ., με κατεύθυνση από Κοιλάνι προς Βουνί και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας κυκλοφορίας με το σύστημα STOP & GO.

Εργασίες εκτελούνται επίσης στον κύριο δρόμο Λεμεσού - Αγρού σε μήκος 1200τρ.μ. μεταξύ των χωριών Κάτω Μύλου και Αγίου Ιωάννου Αγρού. Λόγω των εργασιών κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα του δρόμου, μήκους από 60μ. - 80μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διακινείται, εναλλάξ στη διπλανή λωρίδα, με τη χρήση προσωρινών φώτων τροχαίας.

Στην επαρχία Λευκωσίας, στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τις Κοινότητες Πέρα Χωρίου και Νήσου σε μήκος 800μ., διεξάγονται εργασίες για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων και η μία λωρίδα θα κλείνει για την τροχαία κίνηση σε μήκος περίπου 150μ..

Θα θέλαμε επίσης να υπενθυμίσουμε στους οδηγούς, που θα επιστρέψουν από την περιοχή Αμμοχώστου, στη Λευκωσία, ότι στον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, έχουν γίνει ειδικές ρυθμίσεις και ανάλογη σηματοδότηση, σύμφωνα με τις οποίες, οι οδηγοί που θέλουν να εισέλθουν στον κυκλικό κόμβο και να κινηθούν προς τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τόσο τη δεξιά, όσο και τη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας, της εισόδου του κυκλικού κόμβου.

Υπενθυμίζουμε επίσης, όλους τους οδηγούς, ότι η απόλυτη προσοχή και συγκέντρωση στην οδήγηση, καθώς και η πιστή τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, είναι παράγοντες, που μπορούν να μας προστατεύσουν, από δυσάρεστες καταστάσεις στο δρόμο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top