ΚΑΙΡΟΣ: Έρχεται μίνι καύσωνας – Θα «κτυπήσει» κόκκινο ο υδράργυρος

ΚΑΙΡΟΣ: Έρχεται μίνι καύσωνας – Θα «κτυπήσει» κόκκινο ο υδράργυρος

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Κυριακή (31/07) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις,  κυρίως στα ορεινά.  Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3  μποφόρ,  για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι 3  με 4  μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια,  μέχρι ισχυροί 5  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 40  βαθμούς στο εσωτερικό, στους 33  στα δυτικά,  γύρω στους 35  στα υπόλοιπα παράλια και στους 30  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί,  ασθενείς 3  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24  βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 20  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα (01/08) την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες,  θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο τη ∆ευτέρα και την Τρίτη και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE